[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
講多少少先,
主post嗰邊講女多數都係live嗰陣,
有好多都係間唔鐘先入嚟講兩句,
大家見依家仲有人問住垃圾清同Anita係邊個就知,
每集播完佢哋就散㗎喇,
所以唔駛太上心
主PO主要用途都係live,平時主PO完場之後成日留言嘅都係得十個八個,如果劇組只係睇十個八個人嘅意見,就太片面啦

都係呢句,劇組有心嘅,睇埋呢邊唔係難事,本身劇組都唔止mon連登,仲有香討、tvb討論區、ig,多一個post都係咁mon啫
收到,今晚就喺主po討論
主PO主要用途都係live,平時主PO完場之後成日留言嘅都係得十個八個,如果劇組只係睇十個八個人嘅意見,就太片面啦

都係呢句,劇組有心嘅,睇埋呢邊唔係難事,本身劇組都唔止mon連登,仲有香討、tvb討論區、ig,多一個post都係咁mon啫

個人觀察:
編劇組應該有睇依度,
但話事權再多啲嗰班就未必
發生咩事
無錯,如果主po爆咪一樣要click返影視台搵下一個,龔水po都算長期佔前面位置,無理由一次都睇唔到呱 咁非live時睇返觀眾讀後感都唔係好難啫
莫非真係今日有表示?
唔係不嬲都有睇呢度嫁咩
不嬲都係主線去主post
非主線時間就係度嫁啦
我淨係記得啲人成日問垃圾清個ig
其實live緊大多數都係幾隻字最多一兩句嘅說話同埋睇cap圖
不過如果圖要係主po搵好難,都係呢邊夠集中
講緊劇組有無mon呢度龔水po
我覺得劇組應該都會望呢到既
不過主線時間去主po展現人氣都好重要,話俾坊間知呢對cp仍然係好受歡迎
所以今晚live(以後主線live都係),各位黨員識做啦 努力推爆個po
stanley自己應該間唔時有睇呢度
但佢似乎講一眾編劇編審(或者再大粒啲) 未必下下會睇集中po
只會mon主po睇下反應
收到
呢套咁似之前stanley IG劇透那張
睇黎之前既劇透係504既某一幕?
琴日live嗰陣我都有盡量留言,
不過又想專心望住個電視,
所以唔算留咗好多

一開始以為咁大隻抱住幾箱禮物添 原來放咗落地下
我都係啊
唔可以miss每一個細微表情
我都係呀,有時想專心睇,live嗰陣唔留住
我估如果係高層嘅mon都未必睇得咁仔細,只係睇有幾多條留言
我個頭會好忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞