[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
都唔知嗰個男人做咩
明顯就唔知個game rule
+1
㩒錯負皮sor
果條友睇緊外星戲?
偽巴打
我認
503 打藍球發洩個場, 同504 賓場個場, 無辦法唔無限loop, 兩場都好型好正
啱啱好詳細解答我問題。
我頭先扮工睇live
好靚仔呀救命
+1
又要買大屋又要開間廠,咁而家達成咗幾多先得㗎?如果差好遠冇三五七年都唔會成事嘅話,咁不如諗下同阿水一齊先啦,兩個人儲$都儲得快D...
經歷咗咁多,真係唔係好明點解仲要咁樣排嚟排去?其實阿水都冇可能擺賤精響第一位啦...兩個人知道對方對自己都係重要就好足夠...
Stanley應該因為唔想劇透先咁講掛
拜託唔好再無限loop之前不斷誤會嘅階段
見就嚟爆post係咪可以update下個物品list
藍調嗰集:
龔送水嘅安慰咖啡
水送龔嘅珍珠奶茶
估惑公文袋一定有份
復仇記上:
金剛門跌打酒 (查得又飲得 )
女友mode水買定俾打完波男友龔嗰枝水水
阿龔買上熊家成餐餸有魚有蝦有雞仲有紅酒飲,原價每位$288,阿龔外賣價$0
復仇記下:
好似無乜直接物品有關 定係我驚睇得未夠多睇漏
紅罐嘉頓算唔算 最後幫手完咗傑叔報仇線

歡迎補漏
等新post將呢啲新信物一次過擺入個list度
個list好長打得好攰
其實排第一第二唔重要
因為事業同阿水都唔係兩個只能活一個
但如果編劇仲用事業黎拖就認真on9
因為呢條係cp線 冇辦法唔寫佢地互flirt
但又要寫到龔燁flirt完人就走 唔肯同對方一齊
咁寫法根本寫到龔燁變呃人感情嘅賤男
所以no1嗰集嘅龔燁先咁多人插
我都有一秒係咁諗
其實如果仲係要loop之前問題,又要等事業有成先表白,真係好煩

一係表白左先,講明個情況,如果水水肯等就皆大歡喜

如果水水唔等,直接真係做番普通同事,唔好再擊退水水啲追求者了
不如曹總追多次水水,等龔燁急下都好
曹總無威脅架

應該似啲同人文咁,整番個實力型嘅K先生出來先至得
應該小娟,係成日mon住個閉路電視,睇到好多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞