[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
完全唔介意 好多圖好開心
又捉手仔又摸下巴
Jenny咁玩阿龔根本係嬲豬阿龔睇唔上佢
果然阿John係最了解Jenny嘅人
上集有跟得男友阿龔
今集有跟得女友阿水
阿龔訓覺樣
水水今日喺大排檔開埋位等阿龔
仲叫定餸知佢對住傑叔實食唔落
根本係女朋友等男朋友收工食飯
翻睇返223,好似係同一副黑超
佢個look成個可疑人物咁,我係警察就唔忍啦乘機抄牌
Btw 搽藥油個段有諗過會唔會係水水幫佢搽 有埋應該會更加正
今集真係好鐘意依個位 水水跟住阿龔驚佢有事咁
阿龔一開始行得好無力 好似就黎跌咁 但後尾又充滿仇恨咁

btw mytv super出咗啦大家可以loop!
真係會諗起博水嗰幕
我對博水冇咩感情睇到嗰幕都覺得深刻
對比博水 今次交換位置 阿水經歷嘅情傷令佢唔只被愛仲學識愛人 大個女啦
唔係所有失敗嘅過去都係壞事

應該係同款
好多甜位好有FEEL 想多啲GIF
有無絲會整
開始無限loop緊503
阿龔發現龔友唔記得佢嗰時佢下意識咁望去阿水度
眼神好似同阿水求救咁
睇得出阿龔嘅徬徨同對阿水嘅信任
一開波有以為阿爸淨係記得阿may
原來兩個都以為係員工嚟
龔燁唔提佢咪唔記得咗
之前有傑叔係手佔緊上風
而加底牌無埋
係睇吓龔燁會唔會撚返佢啫
阿龔講過如果jenny仲搞mary最多同佢攬炒,我諗阿龔知道用咗隻usb自己都好大鑊,依家件事又同mary無關,自己拆得掂或忍到嘅,佢都唔會出最終兵器

呢小小嘲笑,龔燁承受得起
希望聽日龔友見返傑叔之後病情會好轉
如果唔係遲啲新年仲係以員工身分拜年會唔會太虐
話時話其實餐大排檔係咪阿龔答謝阿水陪佢去老人院嘅嗰餐飯局
工業表情包part3~

嚇到心到離一離啊

咩話威龍秘密網?

望啦望啦都唔怕俾你望啦

嘩咁嘅味嘅喂

跌打酒?
Stanley好似有講過話隻usb損人不利己
龔燁應該唔會用
主要用途睇嚟都係用嚟嚇吓傻鳩Jenny多
想講睇到個預告唔知點解笑咗
新年應該認得返個仔同新抱喇啩

但宵夜似係阿水擔心龔燁見完傑叔有咩事所以想update吓同心理輔導?
工業表情包part3~

嘩咁嘅味嘅喂

跌打酒?

唔知Tree Gun啲跌打酒點樣嚟嘅呢
提煉嗰時唔知有無用腳踩⋯
阿龔仲要飲埋
跌打酒都係Tree根秘製 又唔知有咩核突嘢
usb一爆應該成個接龍都大地震,我好懷疑到劇終都唔知會唔會出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞