[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
連登acc 唔易開,我都要想儘辦法才終於開到
用熊家做背景加埋啲tag我會諗係咪又拍緊接龍同事上熊家嘅戲
之前公園條sir滑梯都係完全無tag
好保密
就放長雙眼吧
搞到而家睇阿蟹啲ig如果唔係有埋蟹籽或者廣告嗰類我都會諗下係咪同開心速遞有關
就算係都未必係關龔水事嘅
作為觀眾
就等下去睇好戲啦
以及比熱烈支持我地喜歡嘅cp啦
有啊,琴晚有講~
兩次橋手
好鍾意睇橋手 好甜

都好想佢地偶爾發下福利相,有d期盼

我認我好想FF
仲有呢次
哎呀捉手臂呢啲動作真係好鬼情侶架姐
琴日最尾老人院嗰度仲想講下,專登安排王朝馬漢去老人院而非鐵面陳去,小娟咁大公無私龔爸紅罐怒打嗰度可能真係會先報警就算唔報佢咁正義起碼都會拉開,咁龔爸就無打得咁爽啦
仲有王朝馬漢之前報仇記都俾面過阿龔賣人情俾佢夜晚唔去Marketing巡,之後先有auntie 媚姐出場 覺得有啲連返呢度,同埋因為阿龔個blog爆咗出嚟令全接龍都同情佢所以有呢個大快人心結果
其實,用地使唔使開番個……接龍秘密網
stanley live緊
503/504拍咗咁多嘢都無透到,真係保密做到足
但既然呢兩集出咗街,再玩反cup虐近乎零,咁偶爾發啲福利相都好呀
唔可以睇手機,睇緊嘅絲打幫手留意講乜
龔生成日都好似好易俾人推到彈開同扯到成個飛起咁
排骨仔比較易被人郁
Stanley live話有睇嘉頓gif圖
睇到笑死佢
想知1 鏡落嗰場TAKE咗幾多次
Stanley 話情人節同農曆新年都有佢戲份
507有機會有過場,但龔水主線可能要等耐啲
腦細行開咗偷睇咗陣

1. 龔水係咪大直路⋯?應該係類似屯門公路咁,但就少咗啲障礙,但唔係兜路
2. 打拳嗰part有幕係阿龔抱住頭被費仔狂打,嗰幕其實係硬食 不過之後無咩事,就好似仆完街起返身咁,痛完無野
3. 有人叫阿龔唔好蝦水水,stanley話阿龔咁係激勵佢,令到水水更精神
3. 有人又叫博士返嚟追阿水,呢段都幾長值得睇返live講,stanley成個愛情信箱咁,企喺水水立場分析
又冇得睇live,好似每次都咁啱唔得閒
多謝絲recap返live嘅內容
唔知stanley會唔會save live
507 509都有啊好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞