[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(17)

1001 回覆
28 Like 7 Dislike
因為睇live始終好清好順,但有時Mytvsuper無論回返前或者3小時後重播都會有某啲位窒一下,雖然好輕微(大約無左一個字的對白),但感覺無睇直播咁完美囉
可能就係咁先反映到treegun有幾鐘意呢個未來二女婿
一個唔該就踩上門 仲為佢開伙煮飯 如果係熊家人一定叫外賣就算
不過阿龔都好識做 海鮮雞紅酒都有齊
抵treegun錫哂佢
以後阿龔入咗門都應該係偏心佢多過阿水
我諗起啲感情台啲婆媳糾紛PO,啲人問點樣先可以討好奶奶/未來奶奶,其實真理係佢唔鍾意你嘅做咩都督眼督鼻,鍾意你嘅打句招呼都孝感動天,阿孝就係版

好明顯根叔好滿意呢個未來女婿
有阿龔做女婿真係瞓咗到笑出聲
叫到會又得買齊晒餸亦得
年終慳唔少買餸錢
最貪小便宜嘅根叔喎...唔使$點會唔高興,何況係賤精呢個準女婿攞上嚟
我啲recap好長
post呢邊係唔想阻住其他人追post
亦唔想招人話柄,覺得工水黨騎刧討論
係又工水唔係又工水

如果係支持劇組,或認真討論分析
我會總結post主po
recap仍然放呢邊 而且放呢邊都有40-50正評
證明都有人睇

今晚晚歸
應該11am左右先有recap

我都好少係主post講野,為左龔水,我地大家一齊推主post
我啱啱再睇先留意到最頂兩個icon係蓮燈
好勁啊你
Stanley真係好識玩social media
你真係好好眼力,你唔講我都睇唔出
Stanley巴打
佢真係好care大家啲comment,特登同大家隔空傳話

成件事好窩心啊
唔加密喇呢個~

相信大家get到stanley意思既
咁龔水明明好受歡迎 呢度討論熱度好高
但大家係房都討論 無俾更多人(包括劇組)睇到
咁樣好可惜姐

所以 關於劇情既討論去返主post都係好事

至於加密 就留俾我花痴stanley個時用啦
Stanley你想既就整個ac睇我地花痴啦 你尋晚個集真係好靚仔
我好多時係用手機睇live,只可以係賣廣告時入主post,一定去就推左成百個post,所以多數做CD room,今日可以係屋企睇,就可以一路睇,一路出post
我都好想唔加密咁講一句:
Stanley真係好靚仔
好眼力, 我以為係普通圖像
我都唔加密講一句:
Stanley比人打到傷晒都咁靚仔
我都覺得成件事好窩心所以重睇個story先至發現
你地唔講都唔覺
其實講佢好靚仔型仔嗰啲留言IG都好多,個人覺得呢類唔加密其實都ok呀
其實佢特登岀ig story同我地講野,
呢個互動都好窩心
呢個係咪504長版預告cut出嚟
Hihi!
新人借朋友ac黎留名!
大家今晚主po見!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞