電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
好OK, 買得過,
夏天就要放墊通下風.

電競果D你去腦場望望,
我呢張上網見人話好,
我就屁忽痕跟住買,
都好彩冇伏.
Aeron係唔係冇頸枕?
仆街去到無開網上又寫每日到8點半既屌拿媽夜冷鋪講梗
有冇手足知夜冷鋪紅日開唔開
Enjoy 同 rioli 點揀?入伙椅
enjoy啦
sold out sigh
http://www.ifco.com.hk/index.php?route=product/product&path=77_110&product_id=347
有喎
大牌子野佢好似好多都寫要訂 但佢地好似係keep住有返現貨
大概千5蚊有無好介紹
有無人起suchprice 買過電腦椅?覺得如何
實惠張牛肺個升降壞左
想買張好既
POSH會唔會做特價
會有summer sale 掛
好想試試embody,但上過去試坐一次,唔夠十幾分鐘就走人,覺得好鬼尷尬如果坐太耐。
留名
同問!想知herman miller 會唔會坐到屎忽痛?本身200磅岩岩好坐普通椅要加軟墊先頂得順唔係既話就1個鐘度就開始痛....如果講舒適度就幾岩我...清風side b做梗36xx
side a原來細張d係女性坐 平成千痴線嫁。。。。另外未見過c唔知係咪比300磅坐
aeron???
剛爬完文、近排有無人去過清風街夜冷鋪搵電腦椅?多唔多HM或Steelcase 電腦椅可以選擇?大約幾錢左右?Thanks all
有無巴打買過 平平地唔知會唔會伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞