電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
仲係學生但係想買張好啲嘅電腦椅
所以筆直都係2000蚊上下小小
一日會有好多時間坐係部電腦前面 最少都有7~8個鐘頭做野
唔要個啲咩電競椅 有無邊啲推薦下同埋可以留意下
Push
心郁想買Embody
各位知唔知香港有冇做過折?
你睇返post 之前試過7折 不過呢個offer 應該好耐都無一次

平時久唔久都有88折咁既
謝巴打
咁忍下手博新年出88折
三千蚊左右有咩介紹?
同埋去開邊間門市? thanks!
追番之前D POST 見大家介紹ergohuman plus elite
4500蚊係咪最平了?同有無多D評價
https://hongkong.pricerite.com.hk/Alayla%E4%BA%BA%E9%AB%94%E5%B7%A5%E5%AD%B8%E6%89%B6%E6%89%8B%E8%BD%89%E6%A4%85-%E8%97%8D%E8%89%B2-2636-954866.html
實惠見到呢張賣2299坐落都還好,不過唔知display個頸枕係咪俾人屌鬆晒好易跌,兩千蚊左右有無其他選擇?

供應商係呢間?
http://www.soliss.com.hk/index.php?route=product/product&path=59&product_id=151
今日慕名去咗有利行
本來想搵張有頭枕又網嘅(我係鐵木真)但係無
退而求次坐中張Haworth
想問下
1.呢個牌子ok嗎?
2.如果自己另配頭枕(應該要雜嘜),香港有無地方有?google只搵到淘寶同台灣先有
3.如果改為要求頭枕+透氣櫈料+可拗後,有無其他牌子推介?

利申,筆直2k左右,蒙古大汗,唔介意買二手
好似ergohuman 111 先係台灣版
官網有折啦
返到屋企即買
巴打有冇落過門市試坐
很多選擇,比較一下先
$22000 有25%off 有冇人夾
http://www.soliss.com.hk/index.php?route=product/product&path=60&product_id=99
7舊水 好似好抵屌
有冇巴打買過呢款凳 好唔好坐?
嘩屌得唔得架 唔敢坐
同埋佢下面寫1000先免費送貨
屌那媽,上星期訂咗
見HKTV mail 同款賣緊千5蚊
買張試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞