電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
門口23吋半,唉,唔知邊張可以

我頂
而家做7折
蝕左比佢呀
師兄,請問你張可唔可以拆到上下分開,可以幫手睇下嗎
請問張張都係嗎
張野係公司
聽日早上幫你睇
Btw 佢黎個時成張個
可以一分為二家?
我個張POSH買
送上黎個時一盒
打開就係張椅
唔洗裝拆
係啊, 佢其中一個賣點就係預先裝好晒
不過你有特別要求嘅, 都可以同佢講, 可能加定錢佢幫你專登拆開再裝
但一定要預先講, 佢送貨個個咩『架撐』都無
係邊個位同佢講,謝謝
屌佢老母 星期6先買完一張EMBODY 得9折
蝕撚晒
買佐張sayl,其實咁多唔同價錢,顏色唔同之外,有其他分別嗎?謝謝
平時食水真係好深,原來咁多水位
今次7折真係抵好多
諗過買張lounge chair
折左40000超平

最後無買
嬲豬...
有無巴打坐過晒以下三張?想入手其中一張
Okamura Contessa II
Humanscale Freedom
Steelcase Gesture
坐緊contessa第一代
試過第二代,覺得分別不大,但留意宜家保養得2年,但正常4-5年應無問題
Gesture試過,個人覺得麻麻地,無想像中舒服
Freedom宜家變咗支拿做,無興趣試
HM張Cosm高背,始終無headrest,唔夠其他兩張舒服,個人覺得唔值呢個價!

有時間一定要自己試,每個人身型同要求都唔同!
唔該巴打
咁得閒去預約試下Okamura同Steelcase
(但總覺得要上人地office試,好大壓力)
HM應該唔考慮,
喺屋企放鬆用,無頭枕點都差少少
坐過hm freedom 有headrest 版

但坐落個承托差過 embody
巴打如果去okamura試,盡量試多幾款,我上次試過一隻平少少,都唔差。
推下po 去有利行買咗張Haworth Zody $980
試坐咗成個鐘,任坐唔嬲,個夥計好好人,介紹曬啲凳功能比我聼,仲係咁幫我揾我想個款
Ergohuman又做折
坐緊

比我再揀唔會買
WHY?? 而家心郁郁 見到IFCO 4000幾
設計太舊

個扶手又LOCK唔到又會卡椅背

呢個價不如買其他仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞