電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
上星期行過冇晒steelcase leap 同HM aeron
唔該
我反而想聽巴打你講多d
5000 以下有咩選擇
我一日坐 12 個鐘
試下坐ergohuman 同埋去POSH試aeron

HM可以等月尾夜冷返貨買二手
唔係講笑 我張embody就3月先買
由我買返嚟到今日 條腰個位都係點較都唔會話好舒服 無錯 佢係貼背 但巴打講個4粒嘢係會整痛你 可能同肥瘦有關啦 我就偏瘦 有時你郁多2郁 個背唔同咗位就更易feel到個4粒嘢頂住你 至於個坐墊 舒服係舒服 但絕對唔會有你想像中咁誇張 但同其他椅比算係屈機嘅
夜冷每個月月尾返貨?
唔知 我上次去問就話今個月尾有貨返
陣間去問下先
搵到張二手hm sayl 睇落新淨,老闆話張椅上一手係會議室用,佢開$2,900,個價都可以接受?
其實想試埋steelcase, 不過佢冇貨
咁都係再觀察下先
之前訂落嘅steelcase gesture 啱啱送到,開心使用中
請問訂左幾錢? 有無得分期,同埋有無 headrest?
有headrest total九千幾,我一炮過俾喎冇問到可唔可以分期,上佢office 試嗰陣掙扎咗好耐要leap 定係gesture
Thx 巴打。如果有埋包膠仲好
有冇D 1000-2000 平平地又唔錯ge電腦椅推薦下冇咁多錢買embody乜乜乜個D 1日坐8-10個鐘
琴日去清風街搵唔到leap
最後買左老闆介紹嘅liberty

原來YouTube 都有評測睇,不過最緊要都係自己試
大家一路講嗰四粒野係咪圖入面手掂住個位?
未試過feel到有野頂住 但我算瘦
請問2000樓下係咪牛肺最好,去到ergohuman就4000
咁又真係未試過拉到最後 斜得滯又冇頭枕唔多舒服
做野拉到最直 睇戲打機就放三格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞