電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
Sayl Chair
做緊15% off
好吸引$4700就到手
今日打去steelcase 諗住約試下張gesture, 條女狗眼看人低, 話無得walkin, 想約時間又只可以幫我記底同sale 講, 又問我知吾知幾錢, 我見store.steelcase.com 都係賣1100usd 起, 咪話below 一萬, 即刻大聲話佢哋賣緊萬四, 又話要等四至八星期, 即刻冇曬mood, 聲日去有利行睇下算數
我上年年中買咗,係要搵sales follow 同等shipment, 巴打你有興趣我放俾你
係囉 $4千幾低玩。不過唔知有冇機20%off
個巿道咁差。想博下

Btw 得黑色平D 其他色要加錢 想要藍色
屋企人買zenox,第二張半價,問我有冇興趣
佢好似有分幾個系列,有冇人試過知唔知邊款好用?
有時會打吓機,做吓嘢,around 160女仔坐
點先收到架巴打
屌你$3200 抵屌到飛起
啱啱試, 已經收EMAIL 話唔WORK 了
我追哂咁多 好想出去試steelcase leap v2
好似真係好舒服
而咖坐緊垃圾淘寶電競椅
喂。不如夾埋買吖 over $22000 有25% off

黑色埋單$4161 / 張
4張就起成團
留tg 傾?
好。我普通野。SayI黑。夠啦
當你都係
只差$10904
有冇Aeron embody 巴打吖。
仲未得閒去試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞