電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
行過間無貨無得試
各位巴打覺得夜冷二手New Aeron 比人剪左出廠tag 冇左保買唔買得過

試坐左各功能都冇問題

大概一手4.5折至半價
半價都5k wo
邊度有3k new aeron 咁抵
我正常體重 佢張野都新淨 係冇保而且我會成日坐
我都係2000 budget左右
哩3張邊張好d? 都係IFCO買?
一代我見2000尾都有 但都係冇保冇左廠個tag 值唔值得比多一千買二代
前日去posh睇完embody aeron 同sayl
覺得3張入面 aeron最唔舒服
最後坐咗個幾鐘 買咗embody
aeron 坐落去嗰種透氣度係世界第一
但佢對腰個support你挨落去剩係feel到下背舒服 上背就空嘅
同埋挨落去會感覺到個椅框

反而sayl 坐落去包晒成個背幾正 本身諗住呢張應該好唔掂

sorry 1999
二袋個背係咁 仲有再新咩?
好淘寶啦 屌佢老味 係香港成二千幾蚊
我買都係800幾蚊人仔 仲要多功能
呢隻暫時見最平4900 冇保養
但同一字背打橫第一代好似差別不大 夜冷舖全部都冇左出廠個tag 冇保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞