電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
清風街邊間想去睇下 係咪要自己搬返去
想問4000-5000最好選擇係咩 係咪都係ergohuman
想買張可以埃好後同有頭枕既電腦椅(我間房太熱唔會買電競椅)
要自己搬呀 不過老細見你住得遠會計平d既 通常個個都係call van

有利行
btw 我問左posh

summer sale 入邊selected products 有8折

其中8折包括aeron
但唔包embody?
唔包

aeron亦係a size 先8折
embody好似未見過會去到八折
好似做過12%同15% off
btw,去左posh試Embody同aeron
感覺Embody貼背/腰好多
本身一心諗住買sayl 但試完embody又覺得幾正
想要其他顏色 但現貨無 要等成三個月
想問下有無人試過係outofstock到買?見embody 呢個星期做緊121xx 同埋好似有好多色
其實你計埋Posh 9折, 同埋outofstock $400運費, 基本上係一樣/差唔多價
況且其他鋪都係問Posh(Herman Miller HK)攞貨, Posh無, Outofstock都唔會有
Steelcase Leap V2
Herman Miller Sayl
想執張二手,兩隻都係一千尾左右
邊款好D,小弟174CM 70KG
尋日Posh買左張emobdy 都係125xx 所以都係差唔多
係啊,根本公價黎,計埋晒唔會有大分別
有無人試過Cosm? 請問宜家係唔係都係得10% off?
仲有無人去葵涌果間買
掂唔掂
終於下定決心直接攻頂買Embody, 希望真係好坐啦
椅要坐返一段長時間先感受到分別
好難試sample試到啱
都係要搏下
要最舒服就embody, 最易打理就aeron啦
係啊, 我都明白, 環境/實際坐嘅方式/有無開冷氣/坐嘅時間等等全部都有影響, 所以學你話齋要搏, 希望好啦, 始終都成萬四蚊

試個時都覺得embody係貼背舒服過aeron嘅

btw, 其實係佢鋪頭, embody算係好平嘅野, 普普通通一張枱/架都幾皮野, 窮L真係唔識欣賞
Aeron個feel 太彈
盤腳黨表示aeron打咩
embody盤得好舒服好似sofa咁 不過冇耐已經戒左,發現貼背仲舒服
Posh embody 黑白色 8折
是咁的 小弟有張Ergohuman plus -elite (black)
即係依張
http://www.ifco.com.hk/index.php?route=product/product&product_id=468

因為都好少坐 個主人唔係香港
想睇下有無人收留佢
窮學生現役夜冷aeron size B lm
grad左有錢去買張embody
ergohuman 我自己覺得麻麻地好坐

個樣講真係幾靚仔

但比我揀下一張買返電莖椅算

訓係到個功能太正

個坐墊又夠闊

同埋以為網面會透氣舒服

點知一樣係焗

仲有個網面個質地痴立立

你唔著條長D既褲坐又熱又唔舒服

利申:買左ergohuman elite 有D後悔而家焗住坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞