電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
仲左有利行仲有咩二手舖頭值得去行下?
打錯字除左先啱
Leap 1 幾年前夜冷舖好似都係賣幾舊水? 冇記錯的話
好似坐住羽毛球拍咁
exac7ly! 根本無承托, 坐都坐得無安全感
Lm
所以aeron都有人話唔舒服 要買就買embody
Leap反而平靚正
有冇人有Aeron 頭枕推介
香港有冇地方有得賣,定係一定要台灣或者美國訂返嚟?
請問
1. Leap 2 vs Haworth Zody 兩張比較各自有咩特點?
2. 兩張新貨分別大約幾錢?
3. 想試坐係咪都要上showroom? 有無其他零售? (想要新貨)
4. 邊度買平啲?

請各位用開既比下意見.
小弟好高, 189cm
https://ebuychair.com/product/ergo-quest-yoga/

有無巴打試過依張, 個原理好似同embody 差不多
我上年買咗
差爆遠
想問下各位,幾個轆cake哂啲頭髮同貓毛,可以點搞

用較剪剪唔走
留名,2500樓下既選擇
Home office 左成三個禮拜
一定要買過張,唔係條腰斷
直接換轆
可以拆轆清但難清得徹底
要買可以去維基mall有兩款(小心其中一款個轆直徑長一倍)
只要唔係ikea凳就啱用
要平又要好坐只有二手
直接去有利行睇下試下啦
利申過年前去揀左張,先知道以前坐果啲唔可以叫做凳
其實2500 我覺得算貴
但睇大家睇開都係幾千或以上,就知2500原來係少數見,本身想買一手,同埋3-4000 諗住坐到5年左右
我買果張二手Haworth Zody 9xx
有無人用緊 nightingale 或者 allseating? 值唔值?
坐緊nightingale ic2 可調教位唔夠仔細
張櫈都接近一般亞洲人身形 同埋support幾強
我覺得好坐過steelcase leap v2
依個budget 只可以去ikea試吓睇下有冇啱心水
冇嘅話都可以懢返搵嘅時間, 直接放棄or繼續用幾百果D算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞