電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
想問二手Ergohuman/hm 無保養正唔正常
見到上面有巴打講清風街個邊D二手都無保養,唔抵入
電腦節d電競椅999一張,買張過下癮好似唔錯
有冇鋪頭有好多櫈試?
窮撚1千budget 有咩推薦
宜家用緊膠4脚凳 仲有冇背
有無detail 都想跟機
2000FUN 網店有 一撚
岩岩忍痛買左張 HM New Aeron
12年保養
坐到12年就win...
除返開都係一千蚊一年姐
三千銀買左張aeron粗用睇下幾耐先爛
無錯
希望都真係幫到自己條腰
如果行開清風街見到有 Herman Miller Aeron b/c size, 麻煩通知聲小弟
其實清風街買d二手野會唔會有問題
買左 Steelcase leap v2 兩年,無問題
有無人用過MESH 3
想買CHACHA 升級版
同價位有咩推介
dxracer d size 同款都太落伍,
maxnomic need for seat 有分小中大 身型重量, 不過價錢偏貴, 香港冇代理
E 家riot 官方贊助O既secretlab 得3, 4 款, 但係外型不單似office大班椅 , seat 同back 位都大D , 價錢仲要平過以上兩個牌子一大折
不過secretlab 又係冇香港代理

個人覺得香港仲有D 牌子平得黎又幾好坐有thunderx3 之後去SSP 正都有個舊款又大張又軟熟, 但最後唔知係咩牌子冇買,
揀左akracing ,好後悔,唔太好坐,
back 同seat 位都唔夠闊
最尾買左一手rioli M 坐落去覺得舒服過Aeron
訂左張Dxracer Wide 好闊好厚身 好似唔錯
想問herman miller 有冇有頭枕既型號介紹 謝謝
無,第三方就有
HM佢個設計理念就係頭枕對身體唔好
諗緊 Aeron定Embody好
有冇人知Aeron扶手調到最低有幾高cm
Embody正啲
high back cosm 算可叫做有,但每人身高唔同,真係要去試試!
我都有興趣,但要請半日假去試
有無人試過係 outofstock買HM?
佢做sale個價平過Posh.
上面已經討論過
其實你計返Posh summer sale同outofstock要400運費, 大家係差唔多價
咁又係,只係平少少,都係去返Posh好啲!
但要請半日假去試,近期有啲難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞