電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
邊方面領野?
利申有幫襯生活智庫
張櫈一黎已經有問題

係D小問題黎

咁佢都有幫手送返去大陸整

但返到黎支氣桿比佢CHOK到上落D已經卡卡地

問佢語氣已經唔想整,又唔肯退錢

果陣我自己又衰廢事煩

求其有得坐算

後悔當初無報警
我睇佢個網 elite plus 加 腳踏 加 zebra mesh 埋單都要4888, 3年保

ifco 同spec 當佢貴 600 到 700 但多2年保

當買多2年保養 都 合理既

p.s. 我係台灣買左張 同spec 3300 港紙 不過得一年保
台灣應該台版黎啦

香港賣大陸版
聽講大陸版渣D

台版靚D

不過算啦

以後都唔會買人體工學

要買就買過萬蚊果D算

廢事中伏
有d 人係過唔到理關口

買部iphone 都成皮 用3 4年 得1年保

一張椅用十幾年 十幾年都有保 但同價錢我覺得好合理
未坐過人體工學椅,bro打可唔可以推介一張比我 $3000 budget
咁撚大獲,記憶中送貨條友態度又唔算好差
我張plus elite又冇野,果陣係貪佢elite都可以加leg rest,冇記錯之前問IFCO得最貴果款先加到leg rest所以幫襯左生活智庫。

SO FAR張櫈坐左接近一年都冇乜野,但我果陣研究過佢果D貨應該同淘寶果D一樣
淘寶係咪都要3千8 人仔

leg rest 幾好 我有時都用 當抖下
果陣睇過差唔多價錢,當俾埋連費+安裝費
唔知香港果2間 有冇得買

我台灣買果陣 有送一舊 腰部support,用黎 zip 去張椅後邊塊panel , 都幾好用, 會多少少support

台版咁正既, 我買果陣冇送腰support
不過無咩參考價值 係台灣住就有用既
1.5k筆直電腦椅,屋企人接受唔到二手
巴打們有冇推薦?
岩岩去左有利利 v2要2300 少貨
有張haworth 唔知咩型號 688
V2真係舒服低就貴d 點揀好
有冇地址
2k筆直買enjoy定係vision好
Enjoy好似用料好啲但係vision好似多功能啲
請問香港邊度買herman miller sayl 最平?
Ching,而家二手leap v2 都要$2300?
咁我去實惠買$1,199 牛肺算...
係呀,諗住試吓但銅鑼灣嗰張凳已經俾人玩到殘晒
650買左張 Haworth look 都新淨 但腰個承托差d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞