電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
我想買皮其實 易清潔

https://www.bopslam.com/product.php?rid=2&p1=22&page=1
呢間D工學椅點睇
陳列品 點拎
但好唔好坐
皮既話夏天會痴肉,其他都係等你去試,我買ERGO之前都係去左2間鋪到周圍坐唔買
清風街二手Steelcase Leap v2 越黎越貴,上星期去睇已經要二千幾
ergohuman坐緊滿意
想買多張放office
但地方好細,有無細張又好坐選擇?
我真心唔鍾意網面, 其實幾時開始興?坐落去好似冇嘢咁樣好唔自在

買一定買皮面, 至少都係要布面
仲平過實惠嗰張雙肺
垃圾黎架個雙肺唔識郁架
固定
垃圾黎
之前係hktvmall 買過張類似
你地中伏了
Herman miller sayl chair 有冇人有
最平入場啊
Aeron好正 不過冇錢買
我記得幾年前FREEMAX 係咁係TVB 落重廣告狂播,然後就多人留意網椅
心思思想買 ERGOHUMAN PLUS / NEFIL-PLUS
主要係覺得 有得加個 notebook架 同 腳踏 幾吸引

追post睇 NEFIL 好似好D, 但IFCO 賣NEFIL 又好似無腳踏, 得notebook架
過一兩日上佢舖頭坐下問下先
網椅用耐左 彈性一定有差

我重磅

Embody 果張坐左5年 balance 布 完全無問題

有張ergohuman 買左2年 我囡囡坐多 布係無咁彈性
其實有冇巴打過試HM d售後得唔得
買果時個sales話得因為耐左而耗損都有得保, 係唔係真係得?
我諗住就完保前 先整下個氣壓
電腦椅一坐就沉, 係咪多數壞氣壓桿? 邊到買黎換穩陣?

btw 千幾蚊張椅一年過保就壞, ikea 張500蚊FLINTAN 坐左兩三年都仲咁實淨
有耐有唔耐,預一個星期左右覆,整就快則一個月慢則半年等shipping 。換個aeron個扶手(淋到凸慢回彈),換過lumbar support(開裂,原生版軟D但唔環保新版硬身D)換過。
重有冇得夾
我都係
我張embody都四五年 感覺仲係同新買嗰時冇咩分别
本身以為balance布唔多㩒用
得閒留意其他地方都有放
唔知好耐冇去
我係冇貨果段時間出面搵
一張1000蚊都唔駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞