電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
未見過未聽過幾錢haworth
唔腩係呀...全新上網睇7xx美元應該唔夠herman抽
有冇人鍾意坐依種椅?

唔知叫咩名
下面冇八爪魚腳頂住但又有轆好爽
herman miller aeron 多唔多現貨可以選? 知唔知道steelcase之後會唔會返貨? Thanks.
有無人知道邊到會有Steelcase 電腦椅二手賣?
因為唔係長開冷氣,想買張冇咁焗同易清潔既
而家坐緊pricerite 果張一到夏天就坐到臭哂,同埋入哂塵好難清
想問下embody/ steelcase leap 做唔做到以上條件
如果得既就去試
thx
我見online 有折,過幾日去埋門市試坐先
5000以內畢直,買herman miller sayl最好?
之前帶人推薦我買 Ergohuman 111
依兩款邊個好d?
利申高180嘅肥仔
好撚後悔買左張電莖椅,坐得好唔舒服
有無link?折左後幾多?唔係好睇得明英文網站
咪herman miller 官網
好似9折都冇,不過成皮野一張,都差唔多減成千
3000筆直求推介

之前水咗買電莖椅 坐到背脊痛

個人成日出汗 想要啲通風好 襟用既電腦椅
又真係幾好j既
https://secretlab.co/pages/lolesports

lol專用
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞