電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
張電競椅勁硬
我自己坐落都唔係咁舒服,想要牛肺多d,但一聽到冇保就淆
清風街之外仲有邊間可以試下既推介?

有無巴打知呢張香港有無得買

除咗淘寶 用集運運落來
仲有無其他方法
有冇人試左新出果張cosm chair??感覺如何
唔好意思新嚟睇唔晒啲post

最近我要搬屋,諗住順手買張電腦櫈舒服啲
我想問吓有冇budget 喺1500樓下嘅電腦櫈推介? 淘寶都得(啲咗少少comment啲巴打話西昊唔錯?)

另外唔要電競椅,想要網面有得挨落去嗰啲

thx
1500蚊得實惠牛肺椅可以一戰
上網google過,又真係幾似牛肺

遲啲去實惠試吓坐先
但係唔係網面,會唔會唔透氣同承托力冇咁好?
幾時放留比我
腰痛仲買dxracer?
正正經經買張ergonomic啦
最好親身去坐吓
通常推介既都係Embody, Aeron, Leap, Ergohuman (價錢高至低)
https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/DCONE/s/H0775001/%E5%BB%9A%E5%85%B7-%E5%AE%B6%E5%B1%85-%E5%82%A2%E4%BF%AC/%E5%82%A2%E4%BF%AC/%E8%BE%A6%E5%85%AC%E6%A4%85-%E8%BE%A6%E5%85%AC%E5%AE%A4%E5%82%A2%E4%BF%AC/ARMOR-S-%E9%9B%BB%E7%AB%B6%E6%A4%85-COUGAR/p/H0775001_S_GCAS

年半前貪得意買黎玩,
用料幾好,
係我怕焗怕汗痴笠笠加張坐墊背墊搞到磨到甩色,
但冇磨穿冇磨爛, 表面仲好順滑同完整冇起粒,
係睇落個色淡左.

換上面果張椅前就用下面果張, 用左6年,
都係冇磨穿冇磨爛, 表面仲好順滑同完整冇起粒,
只係用到個色淡左.
https://www.ikea.com/hk/zh/catalog/products/S79208196/
Ikea係邊張?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞