電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
想問有冇性價比高既選擇?
成日腰酸背痛
呢樣真 見住佢加左兩三次價
1000至2000 加多少少上embody/aeron
2000至4000 加多少少上embody/aeron
4000至6000 加多少少上embody/aeron
6000以上 加多少少上embody/aeron
http://www.ifco.com.hk/index.php?route=product/product&product_id=530

4-5 個月前買左呢張 十分舒服
係唔知點解中間有層空位, 一坐耐就會積晒塵係入面 懶得搞
呢張野要好細粒既人/女仔先啱坐
173/67 肥仔表示有餘裕 但嫌佢arm rest 唔夠高
會唔會感覺有舊嘢頂住腰尾?
因為打橫睇好似突咗出嚟咁

利申: 坐木椅, 最近想買翻張好啲嘅椅俾自己, 依家坐到腰有啲痛
embody折完幾錢
85罷工之後

試著說:135罷買

[參考波蘭成功例子既最佳戰術] 完全剋制政府冷處理 - 罷買
一個最有效既長期戰術, 麻煩入去睇睇

1. 週期性罷買係相當可行既一個戰術, 因為更能夠令普通人適應
2. 罷買影響力可以好大
3. 政府用冷處理戰術,打算拖至9月,而罷買係開學之後一樣可以實行,可以向社會施加壓力既最好方法
4. 罷買比遊行, 三罷, 更能夠說服中立派/和理非行動

https://lihkg.com/thread/1397444/page/1
想問下有冇巴打坐緊Corsair櫈
早兩個禮拜比左錢到而家都仲未收到代理電話
想問下一般要等幾耐
坐撚到a字搏
好坐咩,唔覺
Leap v2 坐墊可以點清潔
有無巴打可以教路
其實人既構造呢到係凹入去 有舊野係岩岩好 錢唔係問題又夠闊既話呢張都幾舒服
其實電競椅真係幾撚正

180度訓覺不知不覺好容易訓著

但如果你上返床訓反而會訓唔著
你用緊邊張?
cougar

有時睇片聽歌個人會幾乎訓係度咁滯

但個姿勢唔知點解好容易訓著

有果種係巴士訓覺既感覺

不過張ergohuman elite仲有幾日到

本來諗住黎左扔左去電莖椅佢

諗諗下都係留黎訓覺用
連登定律,永遠加多少少
三千蚊筆直有咩選擇一手二手都得
aeron 二手

昨日清風街返左張aeron
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞