電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
仲有無師兄師姐想合購?

我TG
Ricky1990Ricky

有興趣add我
諗住買sayl ,你現家仲有冇人join? 因為我今晚會落order , 趕住用
應該無甘快,EMBODY個size好大,我未必買到..
有無師兄知steelcase咩LEAP V2同Gesture香港咩價位?

問過香港office要2300USD - 2000USD? 同store訂個價差甘遠既?

另外一般幾耐保養到?
試坐過embody ,真係好正,但太貴了,afford 唔起
睇緊steelcase,如果12年保都接受到既,不過睇唔到佢尺寸甘大張...我連房門都入唔到..
72CM 淨係個門框未計個門厚度,我就甘睇佢官網闊度個尺寸都超過我個門,師兄你買過哂3張?
72cm只係最闊個個位, 況且凳唔係成碌柱咁架嘛, 可以搬起側少少咁入, 我6x cm都入到embody啦
邊張好d? 你steelcase入1手?
我試左aeron,初頭坐係幾好,條腰舒服,但一耐就好似開始慢慢無甘好
embody就調轉,初頭坐唔係甘好,偏向上背,但耐左就開始習慣,坐耐左就唔錯

約左steelcase,但佢sales個價都幾貴下,想想Leap v2同Gesture,但佢個貴同官網store個價都差幾遠下接近1倍...佢開2000-2300美金..
最近著重左腰背既保養,睇左網上既片話上半身最好坐係屁股上,即係90度,然後我睇左embody aeron等等名牌人體工學椅,腰有個支撐頂住,但背隻位其實都係向後斜,咁其實係咪都無咁好?
我都覺佢唔憂做甘,個showroom 六日唔開,平日就開你番工既時間,不如摺埋佢搵代理做算啦
咁我而家應唔應該向後挨 其實我坐耐左會feel到條腰好唔舒服
而家我垂直放左枕頭係椅背位 即刻勁舒服 成個上半身挺直哂
都係上番佢地個官網搵番香港個OFFICE電話就甘打過佢話想約試坐,師兄想買?
https://hongkong.pricerite.com.hk/%E5%82%A2%E4%BF%AC/%E6%9B%B8%E6%88%BF/%E9%9B%BB%E8%85%A6%E6%A4%85/Rioli-M-%E6%88%90%E4%BA%BA%E4%BA%BA%E9%AB%94%E5%B7%A5%E5%AD%B8%E6%9B%B8%E6%88%BF%E6%A4%85-710W-x-700D-x-1330Hmm-%E9%BB%91%E8%89%B2936472.html

我張椅類似喱隻 腰位係有舊野突出黎 我平時係將自己條腰貼實果舊野 然後慢慢將上半身挨落椅背 從側面望我諗應該有110度到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞