電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
12年保全新12k喎
放嘅多數冇保怕中招
呢間公司,如果唔係用料咁好,造工咁好
係唔會夠膽做咁多年保養
我自己好多年前買咗舊款 aeron
日日平均最少坐十個鐘
唔止覺得係座得舒服
仲會覺得真係唔會爛咁款
個座網同網背,啲彈力一啲都無減弱
嗰種貼身啱啱好嘅承托力
唔會銀得辛苦,但又唔會唔夠承托
啲轆仲係轆得好暢順無聲
所有零件都係好硬淨
價錢的確係好貴
但個人嚟講
如果長時間咁用,真係值
有冇巴絲屋企有養貓?
買網面怕唔怕會抓爛?
屋企有兩隻,都幾鍾意抓椅背位
好苦惱
話說有冇巴打知Aeron 個椅背網面有咩分別?見有直紋同鋸齒紋
坐咗成個星期 都未調校到好舒服
可能係門市試櫈時間唔夠長
而家坐得耐 個低背位好似比佢吉住舊骨咁 有無咩調校技巧分享下呀巴打
新版aeron好似係大陸做,Embody就應該只係美國做,唔介意冇保養就係美國買最抵
posh個sales幫我試櫈個陣 明明話我瘦底要將櫈背扭到最直 試個陣都舒服 但係屋企真係用電腦嘅話 15分鐘都開始頂頂地
開始懷疑張embody唔係好啱自己咁
你坐姿係點?Embody係坐姿矯正器,坐得唔正會唔舒服,坐正番就會好坐
一直hea咗咁多年 腰痛先去正視坐姿 可能因為咁 唔慣坐直所以覺得唔舒服 不過坐個陣係頂 但坐起身之後真係無腰痛嘅
我去中環個間posh
巴打們依張點睇,貪佢有埋long腳果舊野

https://futurelab.tw/collections/custom-collection/products/6drecliner
呢期清風有咩賣
多左張Embody出黎
有興趣巴打可以TG我.
95新 賣官網半價7000
TG:
https://t.me/elmarit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞