電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
我張aeron都買咗2年 我日日坐10個鐘以上都唔覺un

可能係身型唔對先會唔舒服 話晒aeron冇乜野可以畀你較
如果俾你揀多次,你會揀邊張?想參考下
我自己用二手 zody ,幾百蚊貨仔,幾好...
aeron 真係好兩極
個人覺得係身材比例既原故
其實沒三千唔係諗

我坐得好舒服 有巴到就覺得大伏

我身型係超瘦既 而且我好輕 得55KG 所以坐aeron 啱晒
embody 放假連坐十六個鐘都唔攰
用左两年幾好滿意
布料我就加左錢要mercer, 唔及aeron呢類網料咁通爽但唔焗同舒服啲囉
呢排三十幾度唔開冷氣你坐金屬椅都照出汗架啦
起碼唔會焗到你喺唔應該出汗既溫度出汗囉
難打理買得布料就預左啦
唔好成身汗 唔著衫 坐上去, 得閒用濕布抺下
我嗰張仲keep到好新凈
mercer係最唔透氣個隻喎
係, balance 先啱
想問下 108 KG 170 -180身高
有咩電腦網好推介?
有咩電腦網椅好推介?
網椅係易打理既 只係個人鐘意布比較軟身
都好難試 點都要買返屋企坐返一排先知啱唔啱自己
台灣椅elegant
唔少香港工廠用

好似買夠某銀碼連送同安

你淘寶咪金卓b
西昊一般
唔好貪得意用電競椅,香港用好熱的
網面好過布
買左張ergohuman elite 等送貨

唔知坐唔坐到五年七年

embody真係有D outbudget
有咩推介?
有冇人最近行過清風街
想問下仲有冇steelcase 或者 HM aeron
同埋d夜冷舖七點鐘收未
你又冇畢直又冇use case點推介呀大哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞