電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
有冇啲平平地,好坐,但唔洗咁大張既推薦下?
1000去宜家睇吓,好多選擇
我唔瘦呀 點解咁問?
你坐完無唔舒服?我諗緊係我自己條腰廢定係個個都係咁
但眼見每張椅既椅背一定係斜小小 如果要挨既話一定坐唔直個人
around 一年前喺steelcase 約sales 買gesture, around $9xxx, 可以自己揀布料咩色
人體腰係S,腰墊係畀腰位有個support無咁大壓力.
腰貼實腰墊之後上半身貼椅,腳又唔可以離地+膝頭好似要110度.之後同枱個距離mon既高度......
哇 原來咁pro架 學到野學到野
其實我幾年前試坐果陣係好舒服 唔知係咪出街衫褲厚啲 磨擦力又大啲 無咁線落去 所以條腰無咁大負荷
但最近幾個月條腰開始唔舒服 當然自己習慣都唔好 而且我係起身到訓教前一刻都係對住電腦 所以諗住買張好啲既電腦椅睇下有無改善

其實我如果要90度用鍵盤滑鼠既話 張椅就要較高啲 但較高啲對腳又貼唔實地板 似乎我應該買張腳踏試下先會好啲
有無個sales電話? 我搵果個咬我成2千幾美金...
唉,椎間盤突出屋企張椅坐得耐我就好痛條腰
budget得2k
諗住係萬象行執返張似樣嘅就算
有無巴打試過有大問題
咁要用腳踏
召喚embody師兄,依個位斷左係咪要拎返原廠整,有無其他方法簡單d fix到?而家個扶手較唔到上落
call佢上門整算啦,買咁貴就係為左佢個保養
Posh 又做15%
22500 25% off
有無人有steelcase sales contact?

搵開果個好似唔憂做甘..
同online官網一樣今個星期完?
有無巴打一齊夾單
幾時完? 13號嗎?
有D興趣有無TG
請問實惠牛肺即係邊張?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞