電腦椅有無推介(3)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
thanksssss for details
leap v2 仲有? 而家標幾錢
上年年尾V2 1980..但坐左陣都係唔捨得買..1來未FEEL到出色之處..2來連士頭婆都笑笑口話:唔覺有咩特別呀?
而家失業中更加唔捨得買..同埋唔知點搵貨VAN車來新界...
不知如何是好...
利申:用梗張都5年歷史既實惠幾百蚊貨仔椅..中間穿左個直徑5CM圓窿..久唔久爬文都仲未有心水...仲有張椅下低前面螺絲甩哂所以挨後可以好離地咁60度都得..好危險不過同有IT IT 聲
上年年頭買1380
夜冷leap v2
貼多1000就夜冷aeron
究竟點好..好似黎黎去去都係得IFCO賣狠哂廣告同夜冷係多人推介...我兩邊(V2,ERGOHUMAN都試坐過都係未FEEL到邊張真正適合自己..應該話前者好似腰係賣點?後者就平均D??我自己就身長所以偏向後者多D但要去到鋼水好D就4000以上覺得OVER BUDGET...最想都係3千以下...
因為我朋友office 有張多左 所以賣一張走 睇手托後面一張有花一張冇花分辨 唔想落床搬埋一齊影
想睇
邊度對面?放梗幾錢
夜冷更加無保試其他款有推介?
有冇ioo 既用後感
岩岩係實惠試左張牛肺幾舒服但search 完好似好多易壞評語,仲要冇保養,有冇類似既推介
今日試左 幾好坐 但兩塊肺葉好似好易爛咁
個sales 係禁sale 我電競椅,話依張冇保養架,又唔包送貨組裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞