Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
[img][url]https://holland.pk/h0y42tb7[img][/url]

領先緊3比0就完場都無啦啦要整個熱誠飛剷 停3場

防中好似特別多紅牌 我用bwm或者def mid 一季可以四五張紅

依家我都好少打bwm 食牌多到

我隊波成日都食黃
次次都比記者問係咪特登架 有無諗過食少d呀

我試過拎9張黃冇1個紅

我見對面黃多
我就會run into defence
整到對面紅埋

bmw個role就係瘋狂埋身搶食牌,想唔食咁多牌試下用anchor man,但我都係照樣叫防中逼搶同食牌

依家多數用DM(D) + 2個CM (1 def 1 sup)
感覺食少啲牌同埋冇咁易失位

我玩阿狗用高基連踢防中,set bwm先岩佢踢,不過差唔多場場拎黃

艾蘭尼就可以set dm

我打怪陣,1個dm,1個cm,1個amc
今個版玩無鋒陣擺兩個ss瘋狂走位,次次係邊路放個長傳就單刀

依家我都好少打bwm 食牌多到

我隊波成日都食黃
次次都比記者問係咪特登架 有無諗過食少d呀

我試過拎9張黃冇1個紅

我見對面黃多
我就會run into defence
整到對面紅埋

bmw個role就係瘋狂埋身搶食牌,想唔食咁多牌試下用anchor man,但我都係照樣叫防中逼搶同食牌

依家多數用DM(D) + 2個CM (1 def 1 sup)
感覺食少啲牌同埋冇咁易失位

我玩阿狗用高基連踢防中,set bwm先岩佢踢,不過差唔多場場拎黃

艾蘭尼就可以set dm

我打怪陣,1個dm,1個cm,1個amc

食左黃就叫佢地calm down,半場要佢careful
平時間唔中要屌下食牌多既球員conduct問題
今個版玩無鋒陣擺兩個ss瘋狂走位,次次係邊路放個長傳就單刀

今集SS好屈機
今集啲12碼做乜碼 開季到而家7球都射唔入 定要set
有冇人係GAME入邊用343
防守真係OK,長波三個中堅頂走晒,地面推進2個防中做掃盪
係兩閘要好攻得
同個前鋒要有單兵作戰能力(Dybala )
係兩閘要好攻得

試下前鋒拉落一格玩3攻中,兩隻ss+中間am(a)
今集啲12碼做乜碼 開季到而家7球都射唔入 定要set

我用疤同鏝歐冠踢到射碼,頭5輪兩隊加埋入4球
係兩閘要好攻得

Dybala今集屈到仆街
係兩閘要好攻得

Dybala今集屈到仆街

我祖雲打442,用佢搭希古恩唔太掂
有冇人覺得太易玩 玩中下遊亂玩 兩三年都入到歐聯 越玩越易玩
有冇人覺得太易玩 玩中下遊亂玩 兩三年都入到歐聯 越玩越易玩

基本野
特價
有冇巴打玩傑志?
點樣可以留住林志堅?
第二季開季狂比德甲岀價我reject哂不過伍健幫我accept
有冇巴打玩傑志?
點樣可以留住林志堅?
第二季開季狂比德甲岀價我reject哂不過伍健幫我accept

巴打有冇港超patch 原game入面啲盃賽好似有錯
我個save 阿記屈機冠軍
有冇巴打玩傑志?
點樣可以留住林志堅?

巴打有冇港超patch 原game入面啲盃賽好似有錯

我玩番原game database咋冇download任何patch
新手一問

剛剛喺fm官網買fm被拒

巴打你地係買實在定點?
新手一問

巴打你地係買實在定點?

Steam
新手一問

巴打你地係買實在定點?

Steam

thx

個價錢差咁遠?steam 175港元,官網50美金
新手一問

巴打你地係買實在定點?

Steam

thx

個價錢差咁遠?steam 175港元,官網50美金

Steam好似做緊特價 ,你要平好似仲有其他地方仲平,你可以去隔離steam個主post睇下d link

謝謝你先,但175已入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞