Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
奧迪加特想轉去PSG我唔比
佢呢下發嬲 係咪降佢落U23比佢反省會無事??
仲有4年約係手
仲有4年約係手

降啦

上面完全領放

FM 既阿 年年都overrated

所有足球GAME既阿都OVERRATED架啦
試過打FIFA用杜奧巴唔夠阿仙奴D人撞
仲有4年約係手

降啦

降啦
仲有4年約係手

降啦

降啦

唔理佢一陣就無事架啦

叫隊長幫口

上面完全領放

FM 既阿 年年都overrated

所有足球GAME既阿都OVERRATED架啦
試過打FIFA用杜奧巴唔夠阿仙奴D人撞

以前試過維迪唔夠禾確特撞
仲玩緊16 用Aston villa
仲有4年約係手

講起佢就好笑
我玩左馬體會3季之後
見到佢解約金13.75m 即刻買左

我本身見佢解約金咁平就買佢
點知佢揀咗同鍠續約
解約金加到去46.5M
有無人知幾時有冬季轉會嘅更新

領先緊3比0就完場都無啦啦要整個熱誠飛剷 停3場

防中好似特別多紅牌 我用bwm或者def mid 一季可以四五張紅
[img][url]https://holland.pk/h0y42tb7[img][/url]

防中好似特別多紅牌 我用bwm或者def mid 一季可以四五張紅

依家我都好少打bwm 食牌多到

我隊波成日都食黃
次次都比記者問係咪特登架 有無諗過食少d呀
[img][url]https://holland.pk/h0y42tb7[img][/url]

我隊波成日都食黃

我試過拎9張黃冇1個紅

我見對面黃多
我就會run into defence
整到對面紅埋
有無巴打想開個online ser一齊玩
但要夾時間比較煩

我隊波成日都食黃

我試過拎9張黃冇1個紅

我見對面黃多
我就會run into defence
整到對面紅埋

bmw個role就係瘋狂埋身搶食牌,想唔食咁多牌試下用anchor man,但我都係照樣叫防中逼搶同食牌
仲有4年約係手

降啦

要睇你同佢班fd係乜人啦,通常有unhappy又解決唔到就會同公開同隊友講/media講,通常佢d fd就會一齊unhappy

整衰你隊波主力既士氣仲慘過賤賣比PSG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞