Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Callum wilson幾勁

用米堡都想入佢 但佢降班我出25M都唔賣

巴打點玩米堡 我第一季11月就傷左6個 好刺激 一陣重開多次save
老朴準備殺上英超做升降機
痴撚線,修仔落左英冠都踢唔掂
依家同Sunderland, hadderfield (好似係咁串)
爭緊冠軍
唔冠軍都唔緊要,唔好第三,踢附加賽好撚刺激

英甲英乙有幾個人跟到我上英冠
仲要好撚勁
ST: 馬切達,Washington (一個一季平均30球,後者一季20球+1x個助攻)
MC: Lee Evans
DR: Randall
呢4條友打低級聯賽真係好撚屈機

低聯巴打
Lee Evans 真係好正 免簽完仲有得升
有啲後悔冇簽神童達

知音巴打
我全部都係由0自己搵起
搵到又岩用 然後愈踢愈好既感覺真係好好
神童達打英乙都簽到
Conor Washington 就英甲買
連續兩季20入波14助攻 打算英超留用

我14果陣玩過一隊bury既英丙
佢早一年好似簽左兩個香港後生仔去練波

我玩到英超第一季中
先用錢買過兩個人
免簽先係皇道 #
不過下年打歐洲賽應該都要換血

巴打點解決D人Mental低
唔夠野心融入隊波可以慢慢適應
但唔夠Consistency做正選好少貨交
唔Enjoy big match踢強隊好易冇表現

Btw,以前用南北聯賽最遠都係走到英冠,財政唔夠班
一蝕錢就比FFP Ban轉會/扣分

上面巴打有講 隊長好重要
而且我個人低 determination 係一定唔簽(除非後生可以tutor)
同埋門將,中場,進攻球員可以試多啲老將
老將身體差但精神有保證
當年west brom 跌左個brunt落黎英冠
免簽左雙速9打if
都有一季double-double

我用緊Gibson (前獌)踢緊中場
都有貨交

巴打點玩米堡 我第一季11月就傷左6個 好刺激 一陣重開多次save

直接dl減傷patch la
依家同Sunderland, hadderfield (好似係咁串)
爭緊冠軍

仲要好撚勁
ST: 馬切達,Washington (一個一季平均30球,後者一季20球+1x個助攻)

低聯巴打
有啲後悔冇簽神童達

知音巴打
我全部都係由0自己搵起
神童達打英乙都簽到

我玩到英超第一季中
先用錢買過兩個人
免簽先係皇道 #

而且我個人低 determination 係一定唔簽(除非後生可以tutor)
老將身體差但精神有保證
免簽左雙速9打if

都有貨交

上述巴打講既我都試過做齊
有d老野改造下又可以重生
但好多時隊波有機會升班/升左班,d舊人mental唔夠高,影響隊波表現

第一季差不多原班人馬 龜縮4-5-1打防反
d人都好多傷下 季尾靠2隻翼爆發carry護到級
基本上想買/借人都無咩選擇,一來無錢,二來無人肯黎
但只要第一季護完級就好易玩

你通常點練青訓 u18 21隊果d幼幼你會自己練個人訓練定交比青訓主管,唔係好識練契仔

第一季差不多原班人馬 龜縮4-5-1打防反
d人都好多傷下 季尾靠2隻翼爆發carry護到級
基本上想買/借人都無咩選擇,一來無錢,二來無人肯黎
但只要第一季護完級就好易玩

Btw 用stuani打前鋒有奇效 好過用negredo

唐寧好廢
收集意見 同fd討論巴塞夢三隊果陣既沙維係ap-s定dlp-s, 你地點睇?我覺得ap-s
想搵d契仔train
收集意見 同fd討論巴塞夢三隊果陣既沙維係ap-s定dlp-s, 你地點睇?我覺得ap-s
想搵d契仔train

AP A AP S
A/ RGM

16 果時睇論壇見人咁排幾好, 加team instruction

直接dl減傷patch la

傷下幾好 換下人

我vv傷6個月 得返個後備龍 痴線
幾多號開始做特價175
我好似蝕左比佢

2月吧,去到18號完

想買
但變番260
冬季轉會patch仲未出
爭緊冠軍

仲要好撚勁

低聯巴打
有啲後悔冇簽神童達

知音巴打
我全部都係由0自己搵起
神童達打英乙都簽到

我玩到英超第一季中
先用錢買過兩個人
免簽先係皇道 #

老將身體差但精神有保證
免簽左雙速9打if

都有貨交

上述巴打講既我都試過做齊
有d老野改造下又可以重生
但好多時隊波有機會升班/升左班,d舊人mental唔夠高,影響隊波表現

新一季上英超...
free左Montolivo番黎玩一季,幫手護級

買唔到Wilson 可以試下afobe,用落有時重勁過Wilson
幾時有新既轉會玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞