Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我個妖人借左出去三季都拎唔到工作證,好撚on9

國家隊唔揀佢都無用

我有個國家隊踢咗十幾場都申請唔倒

係咪一定要連借三季先得?
我個妖人踢撚埋非洲盃,
CA都升到155都拎唔到

今集好似難好多 之前無咁難

Brexit左更加難
射12m次次唔入

我大部分都入

三球入一球
射12m次次唔入

我大部分都入

呢隻game電腦要你輸根本咩都做得出
龍門最後放低個波唔郁比對面入
對面一個中游隊gk一場一共救你5個12m(連埋射12m大戰)

但係要你贏都係一樣
可以對勁隊補時追和
再十二碼win 埋
爆冷就不時都有架喇
你地點守d又快又扭得既翼
好似多毛特個dembele pulisic同reus
守到半場 下半場電腦一玩換位就收皮

對閘較防守型/唔好亂迫,出腳/較自己對翼恊防
等等

唔迫既話都會變左任佢地舞係咁出波

一定要迫,係opponent instruction較,目的係收縮對手控球空間
不過迫太多,好易失位;迫太少又會變雪糕筒,自己衡量
個人通常加埋drop deep+structured
射12m次次唔入

我大部分都入

對面一個中游隊gk一場一共救你5個12m(連埋射12m大戰)

但係要你贏都係一樣
可以對勁隊補時追和
再十二碼win 埋
爆冷就不時都有架喇

屌佢老味我上次先試完補時兩分鐘
90+1被吹十二碼
補撚到90+7入多球反cup埋我

等等

一定要迫,係opponent instruction較,目的係收縮對手控球空間

多毛特好撚難打
前面4件都勁快 唔知迫邊個好 永遠都走甩一件
世界杯由卡塔爾轉左去加拿大
玩弱隊條防線點練都好渣

等等

多毛特好撚難打
前面4件都勁快 唔知迫邊個好 永遠都走甩一件

唔好一開始就怕左對方

可以先試下墮後些少條防線,唔裝offside同心態轉反擊先
之後再睇場波形勢先決定微調

我玩德甲 拜仁反而易守
多毛同利華勁到癡撚線
明明兩隻中堅數據睇落好勁都狂失波
射12m次次唔入

我大部分都入

三球入一球

之前用熱狗 Kane成撚日都miss

十二碼個數值完全係無參考價值

on9到震

睇見都眼火爆
世界杯由卡塔爾轉左去加拿大

我果個save 係中國
唔知點解界外球永遠都係掉比對手
射12m次次唔入

我大部分都入

一場輸三個12碼一個烏龍打少兩個輸2比4
七月踢完歐國杯, 八月又俾人召去踢垃圾奧運.. 九月又要踢個個乜鬼european league, on99
冬季更新係幾時?
冬季更新係幾時?

16係3月頭
你地domestic bias係幾多
我2x% 勁少本地人
你地domestic bias係幾多
我2x% 勁少本地人

想搵英人做主力
但多數好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞