Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
PSG要點教
好廢
玩緊紐卡素第二季
升左班但聖誕排緊17
等做麥卡倫二世

由於肥佬就快要炒我
唯有上網搵TACTIC救亡
結果由連敗變連勝
出CHEAT咁勁
http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-17-tactics/362878-aggressor.html

無翼唔慣,成堆人都係翼
意假蛆真係好撚惡打
戴巴拿同希古恩屈到on9
一輸死球就失九成 比真歷freekick19

蛆勁都仆街,玩米蘭95分都得亞軍

我第三季季中轉教國米 電腦清走晒d青訓 on99
玩緊紐卡素第二季
升左班但聖誕排緊17
等做麥卡倫二世

由於肥佬就快要炒我
結果由連敗變連勝
出CHEAT咁勁
http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-17-tactics/362878-aggressor.html

好玩咩咁 自己磨個tactics先有成功感
玩緊紐卡素第二季
升左班但聖誕排緊17
等做麥卡倫二世

由於肥佬就快要炒我
結果由連敗變連勝
出CHEAT咁勁

好玩咩咁 自己磨個tactics先有成功感

教到俾人就炒魷
仲講咩成功感
玩緊紐卡素第二季
升左班但聖誕排緊17
等做麥卡倫二世

由於肥佬就快要炒我
結果由連敗變連勝
出CHEAT咁勁

你呢個戰術幾過癮
圍住對面射幾廿腳入得一兩球
迴光反照

用南區對南華
南華條中前場好撚勁
個三個前鋒冇得守
結果我用361同佢搶中場搶贏左贏埋場波
大陸仔整合左個日職Patch,有Icon同1730用到

玩到?會唔會彈?求share

http://www.playgm.cn/thread-785279-1-1.html
暫時未有問題,本土免簽都係唔夠多,要簽外國人
電腦垃圾獌開季八戰全勝零失球

電腦阿狗第一季不敗冠軍添

我兩個save佢都係好撚勁 4屆冠軍 次次8十幾分
冇玩3年FM
14跳到17
今集主客場表現差距好似有D過份...
away係唔係點都要較防反?

有冇人指點迷津

通常我都係先用standard,睇情況決定

不過主客場差距真係大,我教中下游都係客場蟲
有時作客全場強攻不果,主隊一兩腳就搞掂...

玩左曼聯一季 咁嫁豪華陣都比我聯賽和左10場 輸左比熱刺
Harry Kane入左成30球

我玩曼都成撚日和
有時作客仲on99輸埋比下遊
玩拿波里第2季轉打361,歐冠決賽6成控球禁屌拜

巴打中場點擺
啲人唔會位置重覆咩

電腦阿狗第一季不敗冠軍添

第一季阿狗住烏幾撚勁下
反而獌狗成日失分

14定15個神陣

仲玩緊FM2014

垃圾獌啱啱新開季8戰16分. 緊守第6

巴打中場點擺
啲人唔會位置重覆咩

1個anchor man
三個中中ball winning

仲玩緊FM2014

垃圾獌啱啱新開季8戰16分. 緊守第6

FM14係我玩最多果一集 玩曼聯玩左7定8季
果陣一開波前面已經有Robin Ronney Welbeck 小豆 輪換
左邊又有Nani Kagawa
仲記得訓練Smalling變世界級右閘
有冇巴打有用免費果個editor?

我改完數值次次開save都唔同 想改16歲又變左28 再開又變18 係咪有bug

同埋係咪唔可以改球員入某球會?球會果個list得500個?

開季伊巴+普巴勁到痴線
仲要打4424,70分鐘明明已贏緊一球,連續吹兩球12碼比佢反Cup

開季伊巴+普巴勁到痴線
仲要打4424,70分鐘明明已贏緊一球,連續吹兩球12碼比佢反Cup

伊巴好似唔會老咁,已經入咗42球
有冇巴打有用免費果個editor?

我改完數值次次開save都唔同 想改16歲又變左28 再開又變18 係咪有bug

同埋係咪唔可以改球員入某球會?球會果個list得500個?

cap edito 黎睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞