Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
玩開ss嘅巴打有冇用前鋒 個前鋒set咩role?

f9
阿個 dragomir 頂住先
si 有冇消息幾時出 17.3 未出官方冬季轉會 update 都費事開新 save 住
si 有冇消息幾時出 17.3 未出官方冬季轉會 update 都費事開新 save 住

一向唔出都唔話你知, 2月底3月頭吧

屌奶星兩隊係到洗錢

屌奶星兩隊係到洗錢

屌奶星兩隊係到洗錢

屌奶星兩隊係到洗錢

andrea pinamonti 幾好用,跟伊巴學完野之後,變咗另一個伊巴

係咪得我一個咁d facepack爆唒出黎
有無解決方法

利申 用FM Scope Facepack 2017
特賣完左

點解d人可以排得咁鬼密去打短傳?
三中場右翼右閘右中堅成個距離唔夠30米
唔知點解龍門regen都好廢

係咪開左界外球冇耐?

唔係 由中堅猜上去
用馬拉加主場贏左皇馬8:1 睇到我呆左
教強隊用一個保守既陣式出乎意料地好用

咩陣

on9 有無咁撚hea呀

係咪開左界外球冇耐?

唔係 由中堅猜上去

陣形教左最窄再加一堆控球選項?
我個save我轟13戰得6分排19
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞