Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

做好防守

成隊波冇個識 好刺激

個前鋒無理由唔識掛

Vv

成隊波冇個識 好刺激

個前鋒無理由唔識掛

Vv

亂玩左季 第13 想認真開多個save 有咩幼幼或者掛牌肯黎
fm真係好撚真實
果時玩利物浦又係1月開始收皮由第2跌到第4....
1月有人傷既話係完全冇得輪換,全部球員踢完快車要chur多一個月
唔關高普事....邊個教都要死

我之前玩隊多仔都係 季初3,4粒 冬季開始唔識踢波
做乜今集12碼咁撚難入
射3粒先入1粒
冬季轉會係咪完哂?
想開新save,有無更新patch
明明係皇馬出唔起錢買佢,唔係我唔比佢走囉

係咁.. 電腦成日用non-negotiate 既price bid我d 人,仲要超低價,明明已經有個asking price set左係個度
通常最後我都嬲嬲地enquire 晒佢全team人玩番佢轉頭
耶穌仔真係
現實都係咁勁
玩到第三季都賣唔走朗尼,只好同佢解約
genie scout又唔知幾時先至support 17.3了
上面貼果個17.2更新內容黎架喎
開左個Save玩查比高恩斯
應該係全FM17最難玩既球會
更新完入到去仲係17.2.1
上面貼果個17.2更新內容黎架喎

sor 柒左
見檢視更新係咁show

前日係更新過一次,但唔知更新咗乜嘢
玩緊法甲昂熱
2季都係季初爆seed﹐季中開始接連失分

好在未試過俾psg放題,其他隊通常都輸俾psg 3球以上
玩緊葉士域治
上到英超為護級而戰
3M 撿到個歐國盃U21 神射手
頂住先
誠意推介Andrea Belotti,第三季13m買,連續兩季歐洲金靴

比洛堤真係好勁
玩華倫開editor 買左佢,之後成隊波都靠佢攞分

巴打點用佢?
想問facepack個rar檔unzip完係咪可以del 部機無位
想問facepack個rar檔unzip完係咪可以del 部機無位

當然可以

thx
誠意推介Andrea Belotti,第三季13m買,連續兩季歐洲金靴

比洛堤真係好勁
玩華倫開editor 買左佢,之後成隊波都靠佢攞分

巴打點用佢?

我用單前頭poacher
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞