Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
fm真係好撚真實
果時玩利物浦又係1月開始收皮由第2跌到第4....
1月有人傷既話係完全冇得輪換,全部球員踢完快車要chur多一個月
唔關高普事....邊個教都要死
fm真係好撚真實
1月有人傷既話係完全冇得輪換,全部球員踢完快車要chur多一個月

最尾排第幾
做乜成日我開完價
對面球會還價加左D無得DELETE既條款之後
想再開過個新既 果D條款重係無得DELETE
做乜成日我開完價

真係好鳩,特別啲幼幼加個sell off percentage。真係加幾m都唔想有
做乜成日我開完價

真係好鳩,特別啲幼幼加個sell off percentage。真係加幾m都唔想有

係咪無得拆 好撚戇鳩
點買呀
做乜成日我開完價

係咪無得拆 好撚戇鳩
點買呀

Sell off percentage係比無乜轉會費既球會買人既神器
不過感覺上17啲電腦醒左 出太低價會比佢要求有sell off percentage
做乜成日我開完價

係咪無得拆 好撚戇鳩
點買呀

Sell off percentage係比無乜轉會費既球會買人既神器
不過感覺上17啲電腦醒左 出太低價會比佢要求有sell off percentage

自己加左呢項條款先,之後即刻取消
取消果陣揀埋以後拒絕呢項條款
唔知咁講你地明唔明
想問用editor睇既PA係咪ultimately
點解AC米蘭個龍既PA得172, 但係睇D外國網站又話上到5粒星
想問用editor睇既PA係咪ultimately
點解AC米蘭個龍既PA得172, 但係睇D外國網站又話上到5粒星
應該係因為佢-10潛力 你個save咁岩隨機到172
fm真係好撚真實

最尾排第幾

果時占士米拿傷到收咧,文尼踢完非洲盃番黎得半條命...
成隊波又冇氣又冇士氣,打到最後捱到第五...
我個妖人借左出去三季都拎唔到工作證,好撚on9

國家隊唔揀佢都無用
你地點守d又快又扭得既翼
好似多毛特個dembele pulisic同reus
守到半場 下半場電腦一玩換位就收皮

對閘較防守型/唔好亂迫,出腳/較自己對翼恊防
等等

國家隊唔揀佢都無用

我有個國家隊踢咗十幾場都申請唔倒

對閘較防守型/唔好亂迫,出腳/較自己對翼恊防
等等

唔迫既話都會變左任佢地舞係咁出波
開局用獌點玩好?
用4231,好多時中場都派唔到波畀伊巴
又話會出中文既?

國家隊唔揀佢都無用

我有個國家隊踢咗十幾場都申請唔倒

係咪一定要連借三季先得?
我個妖人踢撚埋非洲盃,
CA都升到155都拎唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞