Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
更新左 load 時間勁慢

fix 左先玩

點fix load十日用左我成10分鐘咁

睇 SI 幾時 update

D人成日改更衣室政治
又拉埋幾個一齊話想走搞到士氣好差 應該點搞 條仆街重要隊長黎
更新左 load 時間勁慢

fix 左先玩

點fix load十日用左我成10分鐘咁

睇 SI 幾時 update

D人成日改更衣室政治
又拉埋幾個一齊話想走搞到士氣好差 應該點搞 條仆街重要隊長黎

掉落u21 嘈呀啦
打3中堅2翼衛塞死對面 成個意乙失最少波
但對面又唔識入波
下年升意甲又要泊足成年大巴
hi,我是高登既我想轉icon
岩岩買左fm2017
今集港超又有咩錯左要update

聯賽杯,菁英盃
同埋球員位置問題
岩岩買左fm2017

聯賽杯,菁英盃
同埋球員位置問題

cut聯賽杯唔難
改菁英杯賽制要花時間
岩岩買左fm2017

聯賽杯,菁英盃
同埋球員位置問題

cut聯賽杯唔難
改菁英杯賽制要花時間

加油
FM 2017 香港轉會及數據更新 V0.1

-最新轉會、合約、及球衣號碼等
-採用官方球員、球會、比賽名稱
-加入香港傳媒
-新增港甲至港丙,取消聯賽杯
-更正球隊所屬的球場和隊長
-較真實的球隊預算
-提高球探的搜索能力
-球員職員能力根據現實修正(可選)
-部分飛馬球員暫時取消註冊(可選)
-減少出現過強的假人(re-gen)(可選)

使用方法:
解壓後將檔案放到Documents/Sports Interactive/Football Manager 2017/editor data

https://www.facebook.com/Football-Manager-2017-Hong-Kong-Transfer-Data-Update-1259935340787388/

-加入香港傳媒
-較真實的球隊預算
-提高球探的搜索能力

使用方法:
解壓後將檔案放到Documents/Sports Interactive/Football Manager 2017/editor data

https://www.facebook.com/Football-Manager-2017-Hong-Kong-Transfer-Data-Update-1259935340787388/

放假試下先
贏多場就贏意乙
開會同佢講話要贏冠軍 成隊話無諗過贏喎
我屌你咩

-加入香港傳媒
-較真實的球隊預算
-提高球探的搜索能力

使用方法:

放假試下先

贏多場就贏意乙
我屌你咩

好冇大志
贏多場就贏意乙
我屌你咩

好冇大志

都叫-6贏左 同分對賽成績贏佩斯卡拉拎冠軍
升班得三百萬歐元都唔知點簽人 成堆意乙頂級已經過萬歐元一星期
我最貴果個都係6k
贏多場就贏意乙
我屌你咩

好冇大志

都叫-6贏左 同分對賽成績贏佩斯卡拉拎冠軍
升班得三百萬歐元都唔知點簽人 成堆意乙頂級已經過萬歐元一星期
我最貴果個都係6k

現實意假d升班馬都真係好窮
玩皇馬
去到第2季12月
成大半隊無啦啦放假一個月
發生咩事
load save玩多次都係咁
玩皇馬
去到第2季12月
發生咩事

係咪歇冬期呀?
玩皇馬
去到第2季12月
發生咩事

集體射波
更新左17.3
車仔班人有無加強左?
玩皇馬
去到第2季12月
發生咩事

係咪歇冬期呀?

有波踢架喎
12月頭,踢完西班牙盃,reg完世界球會盃冇耐就大半隊放假放到12月30號
但係仲有西甲同球會盃要踢
西甲我都可以用幻幻踢
球會盃呢
大部份reg左既球員都放假,難道我要派自己落場1打10
玩皇馬
去到第2季12月
發生咩事

係咪歇冬期呀?

有波踢架喎
12月頭,踢完西班牙盃,reg完世界球會盃冇耐就大半隊放假放到12月30號
西甲我都可以用幻幻踢
球會盃呢

如果go on holiday 會點樣?
玩皇馬
去到第2季12月
發生咩事

係咪歇冬期呀?

有波踢架喎
西甲我都可以用幻幻踢
球會盃呢

你老細睇唔起球會杯
玩皇馬
去到第2季12月
發生咩事

係咪歇冬期呀?

有波踢架喎
西甲我都可以用幻幻踢
球會盃呢

你老細睇唔起球會杯

呢個bugs過癮喎 巴打有冇興趣cap圖上黎睇下呢一個月點過?
玩皇馬
去到第2季12月
發生咩事

係咪歇冬期呀?

有波踢架喎
西甲我都可以用幻幻踢
球會盃呢

你老細睇唔起球會杯

有冇人知點解會咁
上季要踢球會盃都冇咁既情況
上網搵又唔見有人講
玩皇馬
去到第2季12月
發生咩事

係咪歇冬期呀?

有波踢架喎
西甲我都可以用幻幻踢
球會盃呢

你老細睇唔起球會杯

呢個bugs過癮喎 巴打有冇興趣cap圖上黎睇下呢一個月點過?

岩岩踢完場西甲,贏到2-0
我而家cap個squad比你睇
希望你感受到我第一次見到呢個情況係有幾無奈

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞