Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

索性自己都放埋假啦
更新左17.3
車仔班人有無加強左?

摩西斯勁左少少炸
贏多場就贏意乙
開會同佢講話要贏冠軍 成隊話無諗過贏喎
我屌你咩

好冇大志

同佢地講踢到呢度係「階段性勝利」,比D掌聲自己,通常好好反應
1730 Load得好慢,Load極都未Load到十幾日之後場波
12月9日,踢完一場西甲+歐聯
班仆街返來了
贏多場就贏意乙
開會同佢講話要贏冠軍 成隊話無諗過贏喎
我屌你咩

好冇大志

都叫-6贏左 同分對賽成績贏佩斯卡拉拎冠軍
升班得三百萬歐元都唔知點簽人 成堆意乙頂級已經過萬歐元一星期
我最貴果個都係6k

現實意假d升班馬都真係好窮

係意乙慳得就慳都係每個月蝕少少
上意甲要簽勁人真係大獲
1730 Load得好慢,Load極都未Load到十幾日之後場波

慢到癲 搞到兩門冇開了

慢到癲 搞到兩冇開了
更新左17.3
車仔班人有無加強左?

摩西斯勁左少少炸

得佢一個有update?
用皇蘇打入歐聯
比1m我買人
好撚野
用皇蘇打入歐聯
比1m我買人
好撚野

成日季中先問你夠唔夠錢再加碼 好on9
你地開隊果陣揀幾多個國家?
如果我只揀西甲係會搵唔到其他國家既野
用皇蘇打入歐聯
比1m我買人
好撚野

你地開隊果陣揀幾多個國家?
如果我只揀西甲係會搵唔到其他國家既野

會就一定會少好多球員
最基本都開五大最top聯賽
用皇蘇打入歐聯
比1m我買人
好撚野

咁姑寒
用皇蘇打入歐聯
比1m我買人
好撚野

咁姑寒

已決定有好球會收留我就走佬
你地季初同踢緊聯賽果陣會練咩

練爆左戰術 練teamwork 賽前果個練攻/守/團隊好?

季初練fitness

時空停頓41分鐘
1730運行變慢官方解決方法:
https://community.sigames.com/topic/398435-is-your-game-running-slowly-in-the-latest-update-1730-if-so-please-read/

SI要大家一齊試

好彩我無變慢到
1730運行變慢官方解決方法:
https://community.sigames.com/topic/398435-is-your-game-running-slowly-in-the-latest-update-1730-if-so-please-read/

SI要大家一齊試

試左 真係快返
但彈過一次game 玩咁耐都未彈過

季初練fitness

第一季狂練tactics

季初練fitness

第一季狂練tactics

咁賽前呢

練爆左tactics要練balance 傳球果d先識升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞