Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想請問繁中係咪走咗數?

上面完全領放

上面完全領放

FM 既阿 年年都overrated
有冇巴打可以share下有咩方法可以下載到d facepack 隊徽 球衣
有冇巴打可以share下有咩方法可以下載到d facepack 隊徽 球衣

fmscout 個網
癡撚線
可以全季一球十二碼都唔撚入既
歐霸要由第三輪外圍開始踢
想問吓macbook air玩fm會唔會好慢?
細球會有細球會好既地方
易因為破紀錄簽人
而拎工作證
破紀錄5.25M 簽左個前鋒
獲發工作證
唔好既地方就係
你就算同個球員傾好晒
佢收到其他球會出價
都有機會reject 你 加入其他隊
用左樸次
一季一級....
依家上到英冠
踢左10場 第二

簽左有個叫Washington 既前鋒好撚勁
同埋馬切達
仲有個mc 叫Lee Evans 打英甲一流

左閘用Conboy
右閘買左Randall, 頭兩季都係借

中堅唔識set
成日失好多波 用緊佢原本個Burgress 好似係咁串
仲有垃圾利既Jordan William
仲有一個叫McCathy 既中堅

希望呢季沖英超成功

玩低級聯賽最爽係你要好比心機去搵有能力既人
利記個Harry Wilson 係英甲英乙都幾好用
癡撚線
可以全季一球十二碼都唔撚入既

試過一場炒三球 馬切達
唔好既地方就係
你就算同個球員傾好晒
佢收到其他球會出價

人都借唔到 無其他offer都唔肯去你度

個球員有無放到落loan list 先
玩緊哈化柏林挑戰拜超,個垃圾board本身已經俾得少錢得2m

轉會窗未完冇啦啦又扣左幾百k budget唔知做乜撚
用左樸次
一季一級....
依家上到英冠
踢左10場 第二

同埋馬切達

左閘用Conboy

中堅唔識set

希望呢季沖英超成功

Burgess替補is ok
原隊仲有防中Close、中堅Clarke都勁
想請問繁中係咪走咗數?

今年已經冇出港澳實體版
唔好既地方就係
你就算同個球員傾好晒
佢收到其他球會出價

人都借唔到 無其他offer都唔肯去你度

個球員有無放到落loan list 先

有呀 Check翻ca 都係14x 我用米堡

scout 埋先
佢會話佢有冇興趣join
無就算數
江蘇蘇寧出左個潛質幼幼
想簽黎撚下佢
開價20M
憑什麼
用左樸次
一季一級....
依家上到英冠
踢左10場 第二

同埋馬切達

左閘用Conboy

中堅唔識set

希望呢季沖英超成功

Burgess替補is ok
原隊仲有防中Close、中堅Clarke都勁

Ben Close無咩用 放走左
Clarke打後備

呀...我仲簽左O'Hara同撞埋愛爾蘭
Huddleston 都可以free
但中場太多人無簽了
俾人剷到傷晒人地一張牌都冇..
我D人剷人就直紅..
今集係咪真係加左黑哨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞