Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
電腦巴黎用1億歐羅買左世三
曼城再用1億2千萬買華拉堤
我隊帕爾馬一個禮拜平均人工三千歐元都無

港超都有錢過帕爾馬
意乙陣容

想打5-3-2, 但唔識SET, 有無巴打有心得

如果係2隻IF,我鐘意前鋒係DLF或者F9

我隊波無人打到Deep lying 或假9,所以先用TM support set下波撞下人

撞人我會set DF
我到而家都唔知點玩TM
要做Anchor point我會揀DLF, F9或者 CF(s)
有時d數唔太離譜都冇所謂, 甚至我會有得佢
意乙陣容

想打5-3-2, 但唔識SET, 有無巴打有心得

如果係2隻IF,我鐘意前鋒係DLF或者F9

我隊波無人打到Deep lying 或假9,所以先用TM support set下波撞下人

撞人我會set DF
我到而家都唔知點玩TM
要做Anchor point我會揀DLF, F9或者 CF(s)
有時d數唔太離譜都冇所謂, 甚至我會有得佢

我成日都想set到
長傳比個TM再頂波比個AMC後上
但成季得2,3下work

理想係咁,最後DLF仲做到你想做ge野
我有個save個前鋒係eggestein 做DLF
連續三季雙雙
國家隊大家係睇能力揀人定狀態
簽左個車仔棄將MATEJ DELAC打意乙
廢到賴屎
廢到賴屎

Delac一集廢過一集
國家隊大家係睇能力揀人定狀態

契仔 >>>>>>大球隊正選+Form>> 大聯賽有form
廢到賴屎

Delac一集廢過一集

睇佢能力應該夠打意乙
點知咁廢
唔係借唔到龍都唔簽佢

第4季組軍完成, 打歐聯
成隊得翻7個原班人馬係度 , 同都係後備人選了

btw Sane未開季就斷腳 傷出6個月 所以先要借個人翻黎頂頂

d青訓成材未 我剩係杯賽先叫佢地入一隊踢 18,9歲重係2星
正呀喂
開檔免簽有瀟灑哥、迪拿達利、馬干、簡拿、卡沙利斯、奧士文
有冇人鐘意另類game play/LLM
正正常常玩1-2線球隊咁玩太過大路
都係執妖人 -> 拎好成績 -> 買妖人, 去南美執regen -> 屈機拎歐聯
而家我比較鐘意玩球員 + 戰術做目標, 比d挑戰自己
例如一定要打3中堅/無鋒陣, 或者圍住幾個契仔/主題砌隊, 要改造球員
e.g. 全英人/全德國人, 全青訓曼聯(用Editor搞), 巴爾打翼衛
同埋有冇人鐘意玩Create a club?
kane 用role 好
都係執妖人 -> 拎好成績 -> 買妖人, 去南美執regen -> 屈機拎歐聯
例如一定要打3中堅/無鋒陣, 或者圍住幾個契仔/主題砌隊, 要改造球員
e.g. 全英人/全德國人, 全青訓曼聯(用Editor搞), 巴爾打翼衛

你d例子都唔算另類啦
老實講fm玩得耐都係得你講個幾種玩法

反而以前高登有人開po玩陳韋拿同中國輝踢巴塞同埋集合11個阿祖安奴踢同一隊先叫另類

你d例子都唔算另類啦

反而以前高登有人開po玩陳韋拿同中國輝踢巴塞同埋集合11個阿祖安奴踢同一隊先叫另類

幾年前...我試過買林嘉偉同盧軍宜黎英丙
最黎仲簽左半隊強國隊黎踢英冠
咩陳濤,周海濱,韓鵬
唔知佢地死左咩

你d例子都唔算另類啦

軍事出擊巴打
我追晒
玩緊ac,好多幻幻,好正
廢到賴屎

意乙我個save尾果三隊係岩岩降班嘅博洛尼亞(28場波已經換左兩個領隊)、係岩岩降班嘅卡里亞里、維羅納點解會咁
不如開個telegram group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞