Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
不如開個telegram group

有冇人鐘意另類game play/LLM
正正常常玩1-2線球隊咁玩太過大路
都係執妖人 -> 拎好成績 -> 買妖人, 去南美執regen -> 屈機拎歐聯
而家我比較鐘意玩球員 + 戰術做目標, 比d挑戰自己
例如一定要打3中堅/無鋒陣, 或者圍住幾個契仔/主題砌隊, 要改造球員
e.g. 全英人/全德國人, 全青訓曼聯(用Editor搞), 巴爾打翼衛

我就鐘意模擬番現實踢得成功既戰術
eg. 上年李城同黃潛、高普、前幾年大炒拜仁既加柏、AC聖誕樹、馬體、肥賓既利記
同埋好鐘意玩一開波在野,由小國廢隊教到上三大班霸
玩得最癲係玩皇賣C朗重組新銀河艦隊

LM

LM

有無巴打可以開, 用左唔係好耐, 唔係好識用

利伸: 智障
仲有三場
用南區排第三
頭二係東方南華多我一分
唔知攞唔攞到冠軍

LM

https://t.me/joinchat/AAAAAEIoeoEiwTDVgZDUvw

LM

https://t.me/joinchat/AAAAAEIoeoEiwTDVgZDUvw

pish

LM

已入
第二人
盡量唔好用tg啦 係晒入面傾個post好快沉
盡量唔好用tg啦 係晒入面傾個post好快沉

又有道理
其實係想搵番6,7個巴打,一齊開個英超玩
其實係想搵番6,7個巴打,一齊開個英超玩

我想JOIN

LM

已入
第二人

我想問職員face個果條link或者steam叫咩名
求問
小弟玩意甲 上季唔小心睇漏眼買左兩個非歐人
其中一個REG唔到,但今季明明都已經有一個位 但都仲係REG唔到既?

頂 好貴架條友
屌尾二個場輸左送個冠軍俾人
屌尾二個場輸左送個冠軍俾人

米蘭第一季lead咗34輛,最高lead蛆八分,尾三個輪比費倫屠4:1豬返個冠軍出去
求問
其中一個REG唔到,但今季明明都已經有一個位 但都仲係REG唔到既?

頂 好貴架條友

有冇圖
意甲條例好似係限制買非歐
求問

頂 好貴架條友

有冇圖
意甲條例好似係限制買非歐

意甲係一季只可買一個非歐(定兩個唔記得)。
同位無關。
終於忍唔到手買左17 一直都玩緊16

17 係咪已經冇得玩快翼傳中戰術
用返16咁上下既戰術輸到仆街
終於忍唔到手買左17 一直都玩緊16

17 係咪已經冇得玩快翼傳中戰術
用返16咁上下既戰術輸到仆街

快翼work喎
但係唔好推得太上, 會成日比人放甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞