Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
幾時有新既轉會玩

唔介意非官方嘅話創意工坊都有啦

新一季上英超...
free左Montolivo番黎玩一季,幫手護級

第幾季,仲跑唔跑得郁
以前有個Save簽迪比阿路,踢兩場就傷左收咧跟手想退休
同埋英甲乙底打護級波,用Contain都守唔住
收集意見 同fd討論巴塞夢三隊果陣既沙維係ap-s定dlp-s, 你地點睇?我覺得ap-s
想搵d契仔train

同小白跟本係兩個aps
加埋影帝bwm d

新一季上英超...

第幾季,仲跑唔跑得郁

中場中雙速真係唔重要
不過力量果味打英超真係
成日比人走後門入楔呢啲點防
做乜鳩
收集意見 同fd討論巴塞夢三隊果陣既沙維係ap-s定dlp-s, 你地點睇?我覺得ap-s
想搵d契仔train

同小白跟本係兩個aps
加埋影帝bwm d

影帝點會係打bwm
想搵d契仔train

同小白跟本係兩個aps
加埋影帝bwm d

影帝點會係打bwm

影帝係dlp-d?
想搵d契仔train

同小白跟本係兩個aps
加埋影帝bwm d

影帝點會係打bwm

影帝係dlp-d?

rga?聽講呢個好似係為左影帝呢類型既人而出
想搵d契仔train

同小白跟本係兩個aps
加埋影帝bwm d

影帝點會係打bwm

自膠 諗唔起佢已消失的長傳
不過當年主要組織都係拼圖加小白
rga又未到佢
諗真啲應該係dm-d加more risky passes

新一季上英超...

第幾季,仲跑唔跑得郁

中場中雙速真係唔重要
不過力量果味打英超真係

都夠用黎....
踢左5場3勝2負
頭3場打史雲斯,屈福特同埋水晶官,每場贏2-3球
然後2場打曼城同熱刺,
屌你地老,兩場都輸0:4

新一季上英超...

第幾季,仲跑唔跑得郁

中場中雙速真係唔重要
不過力量果味打英超真係

都夠用黎....
踢左5場3勝2負
然後2場打曼城同熱刺,

無講,第4季
佢無記錯應該都34歲

新一季上英超...

第幾季,仲跑唔跑得郁

中場中雙速真係唔重要
不過力量果味打英超真係

都夠用黎....
踢左5場3勝2負
然後2場打曼城同熱刺,

無講,第4季
佢無記錯應該都34歲

今屆上到英超俾人屠得勁左
npc買人又土豪左
阿記icardi 正選 盧卡古後備
後防用埋romagnoli
上年用wigan半隊英甲人雙殺阿妓

新一季上英超...

第幾季,仲跑唔跑得郁

中場中雙速真係唔重要
不過力量果味打英超真係

都夠用黎....
踢左5場3勝2負
然後2場打曼城同熱刺,

無講,第4季
佢無記錯應該都34歲

今屆上到英超俾人屠得勁左
npc買人又土豪左
阿記icardi 正選 盧卡古後備
後防用埋romagnoli
上年用wigan半隊英甲人雙殺阿妓

打強隊
真係預左輸去打
有時快車
打完強隊打同級對手
我寧願留番d正選係後邊果場搶分
Btw 同時間升上黎既新特難7連敗
9月訂左game新年先玩
玩拿玻里一開save賣錯左gabbiadini
跟住冇買過人,半季19場 17 1 1
發現左作客你鳩守到博1 0完場
好多左負碌足球
歐聯就食撚左屎
意甲都幾易玩,最難打係第一季祖但佢後防慢

同埋呢集d data分析幾有用
自己佔上風就用對應戰術頂住
如果自己主場就用自己最攻得個陣攻撚死佢
作客人地雙翼陣自己上風就用中路鳩差拖到負碌1 0完場
守得住比人屌到24對3射門都屌得住

btw 有冇人試過轉曬d人做work rate足球,而家想玩新save開隊work rate高球隊,有冇介紹

利申 呢隻game玩左8,9集,而家書都讀完冇時間砌新陣式都係上fm scout dl tactics用
玩緊米蘭,簽咗belotti,成日都話要我簽人加強進攻
唔知有冇意甲巴打,我踢緊4321聖誕樹都無咩位可以加強
belotti
bonaventura suso
bertolacci cataldi kucka
desciglio romagnoli paletta abate
donnarumma
冬季揸住40m有咩好買
隻luan 17m但係人工都幾貴,值唔值?
今集好似好多臨尾失波
迫人轉防守
belotti
desciglio romagnoli paletta abate
donnarumma
冬季揸住40m有咩好買

羅馬果堆 買到既話
仲有Beradi? 左右翼前鋒,好似係咁串
今集好似好多臨尾失波
迫人轉防守

其實可以場邊叫佢地集中d
感覺都幾有用
今集好似好多臨尾失波
迫人轉防守

感覺都幾有用

最後十分鐘要守既話通常我會: 提場叫佢地集中, 轉defensive + slightly deep 再執下進攻球員 support/attack 咁
成日轉counter 都會出事
belotti
donnarumma
冬季揸住40m有咩好買

羅馬果堆 買到既話
仲有Beradi? 左右翼前鋒,好似係咁串

Beradi好勁,我米蘭第二年25m買,跟住聯賽27場11+11,曼城跟住就用91m買咗
今集好似好多臨尾失波
迫人轉防守

感覺都幾有用

最後十分鐘要守既話通常我會: 提場叫佢地集中, 轉defensive + slightly deep 再執下進攻球員 support/attack 咁
成日轉counter 都會出事

Waste time
玩意甲1月重金買左個巴西仔
但唔記得左夏天已經買左個reg唔到
成20m
https://youtu.be/loJLlwJbCm0
屌你老母想我輸咪講囉
洗唔撚洗咁低裝?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞