Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

補張圖
batshuayi好fit

elneny玩中細型班幾實用,咩role都打得又有表現
試過10m簽,踢完一季40m放返走
用米堡第3季

有錢好易玩

重開左save 第一季第十
即刻有錢換左半隊波 坐歐霸望歐聯

你勁我好多 我第一季得14

我踢424 全攻全守 場場開大 呢個save好怪 利去左中遊 高普季中比人炒左去返多仔 李斯特城降左班

Btw 簽左ajer embolo Jonathan tah 米蘭個龍 同幾件3月6英人幼幼

我第一個save都係set同人鬥攻 輸到仆街

依家新save第三季打到2月中,排第3

宜家第二季12月排第三 希望keep到,
想換走Fabio 成日食牌 有咩右閘介紹 最好英人

我都想要呀 想買翻chambers死都唔肯黎 依家我都搵緊
我就用緊 inigo lekue囉 season 2 free翻黎既

我想買多仔個右閘但超貴買唔起
有冇人有玩港超?
我第1次開港超save玩東方, 而加打到亞冠8強
原本諗住收得皮, 點知大炒左華夏幸福4:0
同埋有冇巴打對3中堅/奇怪打法有情意結?
我今年除左個主save (老樸)之外開左好多個save試3-4-3或者3-5-2
我東方打3-4-3打左3季去而加打到亞冠8強
開左個save玩巴狗3-5-2, 改造美斯打中場
上年開左個save玩拜仁然後紐亞打中場
有冇人有玩港超?

對面係真人定假人
你仲開左咩聯賽
玩緊米蘭,簽咗belotti,成日都話要我簽人加強進攻
唔知有冇意甲巴打,我踢緊4321聖誕樹都無咩位可以加強
belotti
bonaventura suso
bertolacci cataldi kucka
desciglio romagnoli paletta abate
donnarumma
冬季揸住40m有咩好買
隻luan 17m但係人工都幾貴,值唔值?

羅馬果堆 買到既話
仲有Beradi? 左右翼前鋒,好似係咁串

Beradi好勁,我米蘭第二年25m買,跟住聯賽27場11+11,曼城跟住就用91m買咗

冬季想買唔放
費倫10號又係,gabiadinni又係,rugani又係
唔通要放棄意粉米蘭
有冇人有玩港超?

對面係真人定假人
你仲開左咩聯賽

開左好多, 主要係5大聯賽 + 中超/甲 + 阿根庭同巴西2級, 葡國開到底, 再加一堆歐洲2線聯賽

係開左save 3年後, 我基本上買左個港隊返黎
玩緊米蘭,簽咗belotti,成日都話要我簽人加強進攻
唔知有冇意甲巴打,我踢緊4321聖誕樹都無咩位可以加強
belotti
bonaventura suso
bertolacci cataldi kucka
desciglio romagnoli paletta abate
donnarumma
冬季揸住40m有咩好買
隻luan 17m但係人工都幾貴,值唔值?

羅馬果堆 買到既話
仲有Beradi? 左右翼前鋒,好似係咁串

Beradi好勁,我米蘭第二年25m買,跟住聯賽27場11+11,曼城跟住就用91m買咗

冬季想買唔放
費倫10號又係,gabiadinni又係,rugani又係
唔通要放棄意粉米蘭

夏天買易啲,同埋要有歐聯啦,再唔係belotti都得
有冇人有玩港超?

對面係真人定假人
你仲開左咩聯賽

開左好多, 主要係5大聯賽 + 中超/甲 + 阿根庭同巴西2級, 葡國開到底, 再加一堆歐洲2線聯賽

麥基完勝拿維斯
玩帕爾馬 隊入面果兩隻老鬼前鋒EVACUO同CALAIO好睇唔好食
打左十場兩條友加埋入得兩粒重要有球十二碼
人工就鬼死咁撚貴
有冇人有玩港超?

對面係真人定假人
你仲開左咩聯賽

fm港超電腦永遠唔識留本地主力
有冇人有玩港超?

對面係真人定假人
你仲開左咩聯賽

Fm d港超球員比現實勁好多
麥基踢到好似全盛時期既費托咁
林恩許鄭警號打翼衛打到䁱飛咁
有冇人有玩港超?

對面係真人定假人
你仲開左咩聯賽

華夏幸福算係光榮出局啦
有冇人有玩港超?

對面係真人定假人
你仲開左咩聯賽

基本上第二三季買晒全港最勁
就想開新save
有冇人有玩港超?

對面係真人定假人
你仲開左咩聯賽

基本上第二三季買晒全港最勁
就想開新save

球會上我通常會投資曬落去青訓
然後做埋港隊教練
目標殺入世界杯
你哋會唔會成場睇場波?
我唔睇成場好難臨場調動
你哋會唔會成場睇場波?
我唔睇成場好難臨場調動

季初會睇一兩場執正選
或者想了解個別球員表現先會睇full match
睇控球率洞悉一切
你哋會唔會成場睇場波?
我唔睇成場好難臨場調動

extended算
領先兩三球就縮同轉key
你哋會唔會成場睇場波?
我唔睇成場好難臨場調動

睇Key
情況差d會轉extended
我要睇成場先知幾時set stay on feet 幾時dribble less嗰啲 所以我啲frd玩完幾季我仲玩緊第一季
我要睇成場先知幾時set stay on feet 幾時dribble less嗰啲 所以我啲frd玩完幾季我仲玩緊第一季

今年tackle harder真係可以唔洗轉
又易紅
dribble less其實睇對手
如果對手有wanyama果類實轉
我今年除左個主save (老樸)之外開左好多個save試3-4-3或者3-5-2

點set?
用南區用352343一球都入唔到

點set?

343好睇腳, 我東方第1季個陣係
---真祖(F9)--麥基(P)--洛迪古斯(F9)---
-------迪高(BWM)--羅拔圖(DLP)------
史拿力(WB)-----------------------警號(WB)
----白鶴(BPD)--米祖(BPD)--442(BPD)

依個陣鄭警號打得好Fit, 麥基夠快

點set?

-------迪高(BWM)--羅拔圖(DLP)------
史拿力(WB)-----------------------警號(WB)
----白鶴(BPD)--米祖(BPD)--442(BPD)

DLP

點set?

DLP

我係用網上既戰術包, 再微調一d指令
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞