Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
RIDER巴打你覺得留唔留佢打乙組好

留好啲,因為要有心理準備簽唔到好人,放一個少一個同埋佢pace係乙組算快

低組別成日爆贏晒後衛跟手一腳送左個波比觀眾

無計,睇佢mental重殘過巴神

其實去palermo借lo faso中前全部位打晒

借左呀
又係好睇唔好食

最大問題係0 transfer budget有時真係想唔撈

留好啲,因為要有心理準備簽唔到好人,放一個少一個同埋佢pace係乙組算快

借左呀
又係好睇唔好食

咁窮
有錢都拎黎比人工FREE人算啦

借左呀
又係好睇唔好食

咁窮

英雄輝都買唔起

借左呀
又係好睇唔好食

咁窮

英雄輝都買唔起

升到上意甲都好似唔係好多錢

借左呀
又係好睇唔好食

咁窮

英雄輝都買唔起

升到上意甲都好似唔係好多錢

有幾百萬汁倒 人地英冠都有錢過意甲
拎左manager of the year

會唔會做下一個雲爺爺
各位用tm既師兄build up係咪一定會用pump ball into box

可唔可以講下點用
我16開始買黎玩
但都係未係好知d instructions點set先好
各位用tm既師兄build up係咪一定會用pump ball into box

可唔可以講下點用
我16開始買黎玩

我都係照玩猜波
你可以較兩閘兩翼斬多d
我都係照玩猜波
你可以較兩閘兩翼斬多d

衣場勝利係屬於你既

可唔可以講下點用
我16開始買黎玩

我都係照玩猜波
你可以較兩閘兩翼斬多d

一開始唔好用d挑戰性高嘅隊
用下阿狗/曼狗熟習下先

然後戰術較節奏快加狂迫搶,加埋亂斬入禁區 應該就贏到唔少波

等真係熟咗隻game 就可以自己發揮
試下3後衛又得,無鋒陣又得

可唔可以講下點用
我16開始買黎玩

我係見人上腳就 more closing down, stay on feet加tight marking 傳波為主就get stuck in加 closing down less至sometimes

人哋鍾意打反擊就唔好壓前防線control為主同tempo low 人哋壓逼勁同防線高就打through ball出 advanced forward,唔好work ball in the box

打look for overlap我通常最少一隻complete wing back

仲有好多要再摸索
https://sortitoutsi.net

down logo同face 每次只可以down 一個file,一係就要做premium,有冇第2條link 可以Down 到
仲有bwm係for 人哋passing為主先用 poacher 就打attack時用或者我打反擊會配多隻dlf support好似heskey搭owen咁
同埋如果壓高防線加控球為主我鍾意用half back(卡域克)咁逗住防線
唔該哂皇家哥斯達同ching ho ball巴打

我想買多仔個右閘但超貴買唔起

米堡完左第二季 排第三 兩個杯賽決賽都輸比熱刺

唔知頂唔頂得住

得既 我最尾果兩場輸晒 好彩熱刺都輸波 3-5月同熱刺阿奴爭3,4

第4

杯賽你咩成績 熱刺好勁 兩年都雙冠

輸晒 FA 第6 round , EFL 8強 , EFL都係熱刺冠

個右翼幼幼比巴塞尷粗70m買左
有一排我對中堅成日比人劏穿
一唔用offside trap即刻冇事

可唔可以講下點用
我16開始買黎玩

我係見人上腳就 more closing down, stay on feet加tight marking 傳波為主就get stuck in加 closing down less至sometimes

人哋鍾意打反擊就唔好壓前防線control為主同tempo low 人哋壓逼勁同防線高就打through ball出 advanced forward,唔好work ball in the box

打look for overlap我通常最少一隻complete wing back

仲有好多要再摸索

我覺得初頭可以上網搵戰術睇下人地大約點set 如高普既多仔 施蒙尼既防守 巴塞既tikitaka 球員既instruction 再自己微調鑽研下再train幼幼落去做你既核心 我覺得呢三個算係幾明顯實現到出黎 我係咁玩

可唔可以講下點用
我16開始買黎玩

仲有好多要再摸索

我覺得初頭可以上網搵戰術睇下人地大約點set 如高普既多仔 施蒙尼既防守 巴塞既tikitaka 球員既instruction 再自己微調鑽研下再train幼幼落去做你既核心 我覺得呢三個算係幾明顯實現到出黎 我係咁玩

我最想鑽研米蘭聖誕樹 但每次都係輸到仆街 有冇巴打有研究分享下
今年咁興3後衛都想試下玩
今年咁興3後衛都想試下玩

未試過
玩FM先知道自己係幾咁硬頸
死用一個唔掂既陣/幾個踢得廢既球員
就算成績唔好都堅信終有一日會好轉
係到就比人炒先會轉陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞