Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

同問右翼

拉素 Felipe Anderson
英人 Redmond
妖人 Dembele

費倫天拿隻右翼,b字頭既,能力唔係好突出但即插即用

愛字頭第二季有歐霸打有冇前鋒推薦,預算70m

Belotti

已經用過

guidetti

第二年試試皇蘇William

玩到莫拉達拎金球獎
C朗排佢後面
馬列斯跌到二線水平
雖然今季現實都係....

我個save第二季去中超

中超今集變哂土豪,買D球星又用唔哂
玩幼幼有樣唔好

踢左年半就話想踢歐聯要我承諾
踢唔到就要走

護級到宜家兩年有歐霸比你算係咁啦
馬列斯跌到二線水平

貼出黎睇下
馬列斯跌到二線水平

貼出黎睇下

中超成日話買我隻肥朗同華西但係又唔撚出價
搞到佢地unhappy咗半季
馬列斯跌到二線水平

貼出黎睇下

成撚日都係咁 放入transfer list 又賣唔到靚價
馬列斯跌到二線水平

貼出黎睇下

成撚日都係咁 放入transfer list 又賣唔到靚價

仲有佢地個買人時間
去到三月幾
想玩兩翼落底傳中應該點set tactics

戰術主要想邊衛定翼落底定both
邊衛主導(翼/中場俾落去就set attack型後衛/support 型if/w)
翼個人突破落底就w/a
其實瘋狂傳中442冇得輸
想打一中鋒就4231

邊衛主導(翼/中場俾落去就set attack型後衛/support 型if/w)
翼個人突破落底就w/a
想打一中鋒就4231

單中鋒落底傳中戰術poacher實冇死
雙就睇咩人配搭

翼個人突破落底就w/a
想打一中鋒就4231

雙就睇咩人配搭

唔怪得打極都唔似樣啦

新手玩 bristol city

翼個人突破落底就w/a
想打一中鋒就4231

雙就睇咩人配搭

唔怪得打極都唔似樣啦

新手玩 bristol city

英冠好難單靠翼爆
Overlap加fb attack
wb cwb就唔建議
英冠好易俾對面長傳玩死

不過當年用個跑狗cros10打fb a
都洗到10assist以上

btw abraham同tomlin好野黎
英冠超班貨但上到英超就炆啲
有冇巴打同我一樣近排玩港超聯?
意甲註冊個RULES咁撚複雜
借左個阿根廷前鋒註冊唔到
玩曼聯好似真實利咁,打強隊贏得輕鬆,但1對泊大巴就攻5入
好撚ON9
成日對面傳中/角球就話我果隊有人推人輸十二碼
好撚ON9

我都成日係咁
好撚ON9

反而電腦成日手球
有冇人覺得電腦摩連奴泊大巴真係好難打
我個save佢仲要有 Griezmann Carvajai Veratti
第2季V92接手鏝
16強米蘭,8強祖記,4強國米,決賽對巴 伊巴倒戈戰
隨機人太撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞