Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
其實開波前d team talk係咪下下passionate就得

通常搵助教
完場先自己講

I expect a win

之後再 you have faith 之類
多數8-11 條友綠色 咁行出場
新人留名
有無ching試過啲pa150以上既後生仔會黎英冠?試左咁耐都係得Carlos soler肯黎
利申 教緊英冠狼隊

用打比郡,開檔簽左Carlos Soler, Kuki, Filippo Melegoni同埋Maximiliano Romero
無用scout唔知隨到幾多PA, 同埋Romero我用到而家第三季都未有work permit

借左去邊隊?
感覺17好似難左攞work permit
幾時先再有特價
仲玩緊16,想問下野
我個icardi一場都offside幾次,唔入波就場場7分以下,點搞好
仲有兩閘唔mark人,個波傳左邊路先去搶
仲玩緊16,想問下野
我個icardi一場都offside幾次,唔入波就場場7分以下,點搞好

Fm啲前鋒一入唔到波就低分架啦 offside幾次好正常
要兩閘mark人試下較角色,或者較防守心態試下
新人留名
有無ching試過啲pa150以上既後生仔會黎英冠?試左咁耐都係得Carlos soler肯黎
利申 教緊英冠狼隊

用打比郡,開檔簽左Carlos Soler, Kuki, Filippo Melegoni同埋Maximiliano Romero
無用scout唔知隨到幾多PA, 同埋Romero我用到而家第三季都未有work permit

借左去邊隊?

佢啲規則寫明晒,冇位走箋
想問 football manager mobile 2017 係咪全部都係假名?

借左去邊隊?

佢啲規則寫明晒,冇位走箋

romero我第4季先用到 借左3季西甲入藉
仲玩緊16,想問下野

Icardi自帶越位習慣,一係Train走,一係改戰術就佢
老野係寶黎
升班決賽要互射12碼,個37歲龍連續撲出兩個球
38歲閘、35歲防中、34歲前鋒,成班老野場場有貨交
巴舒亞依好小器
國家隊初選冇選佢,跟住奧歷治傷左,想補選佢
條撚樣話嬲嬲豬唔肯踢
Luciano Vietto又係正野
有無人互射12碼成日輸

玩左4-5年 平均penalty 能力都有12+

印象中6次輸5-6次
玩咗兩季伊巴就話要退休
明明係皇馬出唔起錢買佢,唔係我唔比佢走囉

得球證得天下
12碼大四喜

屌佢老味尋晚有場補時兩分鐘
90+1比對面十二碼 補撚到90+7角球入多我一粒之後完場
mark uth平靚正 第二季4M買到擺咩位都識入波
出得起錢買尼馬,但比唔起人工,要6x萬磅週薪,去中超啦屌你
又話出中文 講左咁耐都仲未有
仲玩緊15
教葉士域治足總盃晉身決賽
四強對曼聯
用Counter
一開波十幾分鐘Pitman 俾史摩寧踢中
博到十二碼 點知佢俾Romeo 撲到
拉鋸去到六十幾分鐘俾馬達攻門 落後一球
我就即刻轉做Attacking
70分鐘 再換防中 上攻中
點知 去到補時
右路一個傳中 Romeo 佢
接唔實 入左1-1
進入加時階段
105分鐘角球 混亂中Pitman 將功補過 2-1
即刻補時下半場轉返做standard
個陣大半隊都無晒力
點知 角球俾曼聯打反擊
伊巴 2-2
射十二碼
曼聯
伊巴 被我隊龍救到
舒拉達連射出界
朗尼炒飛機
曼聯頭三輪全部
最後十二碼1-3 勝出 進入決賽
賽後摩連奴串我隊野 lucky
即刻串返佢Pointless
賽前仲dismiss 我隊波 任何機會
現眼報 大快人心
fm真係好撚真實
果時玩利物浦又係1月開始收皮由第2跌到第4....
1月有人傷既話係完全冇得輪換,全部球員踢完快車要chur多一個月
唔關高普事....邊個教都要死
玩左咁耐 試下玩弱隊米堡先 有咩要注意

做好防守

成隊波冇個識 好刺激
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞