Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
仲玩梗16
仲玩梗16

兩閘鳩斬
仲玩梗16

兩閘鳩斬

控到個波就好
仲玩梗16

兩閘鳩斬

控到個波就好

控完個波再分比兩翼斬
幾時有繁中呀
大家fm排行榜幾多?

我排三萬幾

幾時有繁中呀

唔會有架啦
幾時有繁中呀

唔會有架啦

好似話sega想整中文版去平息怒火,但開發公司又再係twitter到埋怨班大陸人搞到steam成堆負評
留名未有心機開始玩
意丙帕爾馬窮到仆街,原陣打4-1-2-2-1,借左意甲隊一啲幻幻幫手提高下速度,但啲中場能力都係11/12咁無咩突出,所以都係就咁一個bwm-d加兩個cm-s就算,前面兩隻邊打if-a加tm-s,結果係兩隻邊入球率好高前面三隻都係借將: capone (阿特蘭大)、lo faso (巴拿莫)、mazzochi(阿特蘭大)。全季贏足24場和8場輸6場第一升班
呢家意乙未開季但有個嚴重問題就係得78k轉會費,結果要續借果啲幻幻同係免簽埋手暫時後防免簽左個祖記青訓Masi、中場簽左前疤B隊長Riverola簽左兩個人之後就發現wage capital已滿,簽咩人set key player都係得最高750 pounds一個禮拜睇黎意乙都要護級。不過其實帕爾馬原來啲人已經好勁,好多都有意乙水平希望入到前10打playoff搏上意甲
意丙帕爾馬窮到仆街,原陣打4-1-2-2-1,借左意甲隊一啲幻幻幫手提高下速度,但啲中場能力都係11/12咁無咩突出,所以都係就咁一個bwm-d加兩個cm-s就算,前面兩隻邊打if-a加tm-s,結果係兩隻邊入球率好高前面三隻都係借將: capone (阿特蘭大)、lo faso (巴拿莫)、mazzochi(阿特蘭大)。全季贏足24場和8場輸6場第一升班
呢家意乙未開季但有個嚴重問題就係得78k轉會費,結果要續借果啲幻幻同係免簽埋手暫時後防免簽左個祖記青訓Masi、中場簽左前疤B隊長Riverola簽左兩個人之後就發現wage capital已滿,簽咩人set key player都係得最高750 pounds一個禮拜睇黎意乙都要護級。不過其實帕爾馬原來啲人已經好勁,好多都有意乙水平希望入到前10打playoff搏上意甲

Parma 情意結
用米堡第3季

有錢好易玩

重開左save 第一季第十
即刻有錢換左半隊波 坐歐霸望歐聯

上上集試過san marino意丙直上意甲
基本上只能狂借人
冇錢買人簽人
上到意甲都係得千幾人入場
基本上只能狂借人
冇錢買人簽人
上到意甲都係得千幾人入場[/quote]

我16都有玩,玩到2052年,果時第一年帕爾馬係意丙,我一開game要on holiday一年等帕爾馬升上意丙先開到game
基本上只能狂借人
冇錢買人簽人
上到意甲都係得千幾人入場

我16都有玩,玩到2052年,果時第一年帕爾馬係意丙,我一開game要on holiday一年等帕爾馬升上意丙先開到game[/quote]

CM98/99已用帕爾馬打3-5-2超屈果時個陣係保方、辛仙尼、杜林、大簡、甸奴巴治奧、保賀斯恩、華朗、基艾沙、富沙、基斯普
用米堡第3季

有錢好易玩

你勁我好多 我第一季得14

我踢424 全攻全守 場場開大 呢個save好怪 利去左中遊 高普季中比人炒左去返多仔 李斯特城降左班

Btw 簽左ajer embolo Jonathan tah 米蘭個龍 同幾件3月6英人幼幼
先後比雙曼,利,阿,熱sm完
立即跌番入降班區
利真係好易守
同現實一樣死守一撚定唔會輸先
用米堡第3季

有錢好易玩

你勁我好多 我第一季得14

我踢424 全攻全守 場場開大 呢個save好怪 利去左中遊 高普季中比人炒左去返多仔 李斯特城降左班

Btw 簽左ajer embolo Jonathan tah 米蘭個龍 同幾件3月6英人幼幼

我第一個save都係set同人鬥攻 輸到仆街

依家新save第三季打到2月中,排第3

宜家第二季12月排第三 希望keep到,
想換走Fabio 成日食牌 有咩右閘介紹 最好英人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞