Football Manager 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
東方去到四強

繼續負碌贏到
幾時有繁中呀

唔會有架啦

好似話sega想整中文版去平息怒火,但開發公司又再係twitter到埋怨班大陸人搞到steam成堆負評

英文其實有咩問題 由cm99開始玩 細個唔識查字典 打機學到英文唔係仲好咩 可況d英文咁易
幾時有繁中呀

唔會有架啦

好似話sega想整中文版去平息怒火,但開發公司又再係twitter到埋怨班大陸人搞到steam成堆負評

英文其實有咩問題 由cm99開始玩 細個唔識查字典 打機學到英文唔係仲好咩 可況d英文咁易

完全無問題 係班支那on99洗人負皮 你開workshop languages果度都係
但依度都咁多人要中文我就覺得幾奇

好似係班大陸仔搵番以前開發公司講過話中國夠唔知幾多個預購就搞番個中文語言,之後真係多過條友set個數,但又走數就成班衝去負評
幾時有繁中呀

唔會有架啦

完全無問題 係班支那on99洗人負皮 你開workshop languages果度都係
但依度都咁多人要中文我就覺得幾奇

好似係班大陸仔搵番以前開發公司講過話中國夠唔知幾多個預購就搞番個中文語言,之後真係多過條友set個數,但又走數就成班衝去負評

負評最主要個原因好似都係繁體同簡體嘅問題
sega原本想出繁,之後大陸仔咪負皮
btw 覺得個director of football好廢
決定唔續約 唔再請了 都無撚用

我個Director of football係幫我請staff同搞scouting
買人都係我做

重開左save 第一季第十
即刻有錢換左半隊波 坐歐霸望歐聯

你勁我好多 我第一季得14

我踢424 全攻全守 場場開大 呢個save好怪 利去左中遊 高普季中比人炒左去返多仔 李斯特城降左班

Btw 簽左ajer embolo Jonathan tah 米蘭個龍 同幾件3月6英人幼幼

我第一個save都係set同人鬥攻 輸到仆街

依家新save第三季打到2月中,排第3

宜家第二季12月排第三 希望keep到,
想換走Fabio 成日食牌 有咩右閘介紹 最好英人

我都想要呀 想買翻chambers死都唔肯黎 依家我都搵緊
我就用緊 inigo lekue囉 season 2 free翻黎既

我想買多仔個右閘但超貴買唔起

米堡完左第二季 排第三 兩個杯賽決賽都輸比熱刺
btw 覺得個director of football好廢
決定唔續約 唔再請了 都無撚用

我個Director of football係幫我請staff同搞scouting
買人都係我做

簽左Eva 正
玩帕爾馬 隊入面果兩隻老鬼前鋒EVACUO同CALAIO好睇唔好食
打左十場兩條友加埋入得兩粒重要有球十二碼
人工就鬼死咁撚貴

我一開始free左scapuzzi打前,同去atalanta借左mazzochi

而家第二季上意乙續借左mazzochi,scapuzzi打左翼,轉4231,丙組人腳但排意乙第一
玩帕爾馬 隊入面果兩隻老鬼前鋒EVACUO同CALAIO好睇唔好食
人工就鬼死咁撚貴

我一開始free左scapuzzi打前,同去atalanta借左mazzochi

而家第二季上意乙續借左mazzochi,scapuzzi打左翼,轉4231,丙組人腳但排意乙第一

Free左呢班人打意乙

SO FAR排緊第一
人工就鬼死咁撚貴

煲左半季魚生粥 季中即刻簽多幾個進攻球員 好似有d改善

FREE返來既後防主力,幾好用, CONSISTENCY好,用佢做BALL PLAYING超正

FREE返來既小防中, 打MONACO, 質素有保正, 不過我用佢打HALF BACK, 都有時有TURN OVER, 不過廿歲仔會有進步

FREE返來既AP-A, 以前係疤B隊長, 用佢搭原有既SCAVONE, 一A一S超勁

FREE返來既左IF, 17場波入10球, 上到意甲都應該重用得, 抵!

差D唔記得左我個免費門神
你個skin幾正 同埋有得show埋隱藏數值既?

我都唔知,不過個SKIN係幾好用
有冇大師知幾時應該用咩前鋒 只係知through ball 用advanced forward 同埋人哋防線縮後用deep lying forward

name??

FM 2017 Flut Skin Dark 2.4

SCAPUZZI 鏝青訓, SO FAR幾好用, 唔洗錢用住先

如果上倒意甲即買斷

name??

FM真係好正, 由細細個中二開始有電腦, 買GAME書送左隻CM 98/99 DEMO, 全部英文查曬字典玩, 用狼隊用羅比堅尼再買小豆老豆長毛HERNANDEZ到而家都唔記得玩左幾多年

name??

FM真係好正, 由細細個中二開始有電腦, 買GAME書送左隻CM 98/99 DEMO, 全部英文查曬字典玩, 用狼隊用羅比堅尼再買小豆老豆長毛HERNANDEZ到而家都唔記得玩左幾多年

我好似由07開始玩
果時開始睇波係睇黃潛入歐聯4強果年
超中意睇列基美踢波
之後FM玩左好多年黃潛

由99/00開始已用PARMA 同中學同學連機就用華西, 記得FM2012果時同同學玩我用華西一開始就張DAVID VILLA放比車仔45M, 之後用12M買左A米個PALOSCHI比埋7號佢著, 之後去PESCARA用1.2M買17歲VERRATTI...第一年排第4佢用馬體會用阿古路,科蘭屈我機話我賣VILLA傻仔, 點知第2年我排第一領放, PALOSCHI入50幾球, 佢話我買妖人唔同我玩...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞