有冇人試過全身麻醉?

577 回覆
776 Like 8 Dislike
照胃鏡 打麻醉針 訓左都唔知咩事 係醒返會好攰
一d都唔恐怖,
我諗唔會有人覺得醒住咁做手術會安心
之前斷腳 要伏手術
佢d麻醉藥係經粒豆注射
第一次醒返我記得好凍 我全身係咁震 之後又訓返
第二次醒返先冇震 但個人好撚呆
我好多年前個鼻做個手術要全身麻醉
醒返之後個醫生同我講
成個手術比預期用多左少少時間
原因係我麻醉咗期間好多嘢講
細個割包皮
已經唔記得點樣瞓著左 但醒返碌鳩已經笠住左個紙杯
我試過中途甦番,睇到手術未做完
之前做過 吸完啲野後 幾秒後就訓著
我做手術時主診同麻醉講呢到設備咁舊都唔換,我真心想問你想點

跟住又話副診遲到,係佢師弟,又認屎認屁話佢冇理由未見過個師弟
之前盲腸炎做手術 打完麻醉叫我由一數到三十 我心入面諗一定要保持清醒 點知數到 7定8已經訓左
試過兩次全身麻醉
兩次都係做手既手術
第一次 直接全麻
塞個氧氣罩咁既野叫我出力聞
之後就冇左知覺
醒返之後嘔到仆街
第二次呢
就先係做手街打支半麻
然後再全麻
又係聞氧氣罩
但醒返之後完全冇嘔過
好鬼生猛 係咁食野
仲要醫院趕埋出院
其實唔關氣事,之前做手術係注射,你會覺得手臂好涼浸浸,好似薄荷咁,
然後唔使5秒就昏迷左
麻醉斷片唔恐怖
最恐怖係醒番之後傷口慢慢開始痛 之後痛到仆街
想知

麻醉完係似瞓醒覺定係你數緊嘅123後嘅第4秒
細個做手術 聞氣麻醉

我聞左一陣都無訓唔到 唔知係咪因爲我堅持唔比自己訓

結果醫生加重料 我訓左勁耐先起身 隔離床條友醒左好一段時間 我先開始打開眼 但又訓返 啲藥力太勁

醒左第二日朝早醫生巡房問我有冇吸毒 做咩有抗性

但我果時先喺小五
試完覺得死應該都係依個感覺,就係你唔知自己死左
我都俾護士屌到仆街
不過我只係去廁所
喱個真係
到自己畀人推入去嗰心好撚複雜
入到去個啲麻醉醫師同埋醫生叫我唔駛緊張
根本係無得唔緊張
根本數都冇數過
照胃鏡 麻醉師話數一至十會訓著
好on9 咁打算用念力俾自己唔訓
好似未數到五就訓左
唔係自然醒係俾隔離床既鼻汗整醒左
一上到病房即刻叫火腿通
餓到懷疑會胃痛
一樣 仲要兩隻味都好臭

落老蘭飲酒俾條肥婆落迷暈水
之後飲完唔駛10秒就斷片
一有知覺果陣已經發現自己身處時鐘酒店
最恐怖係床隔黎條肥婆訓緊係度
好明顯果晚強姦左我啦
之前照腸鏡要種豆同打啲嘢入去,本身已經好眼瞓,打完之後3秒內瞓著 想像唔到佢地捅過我屎眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞