有冇跟開英國脫歐新聞嘅手足

748 回覆
50 Like 4 Dislike
因為老蕭早排話GBP投票後一定跌
正如點解成班人想留但又會去傾啲無人會支持嘅脫歐方案出嚟咁,做下樣姐,真係做咗咪好似依家咁會出事㗎嘛
投完又唔認數 民主大國
以後全世界有咩事都用英國做例子 投到岩心水
當日又係全英國公民投票話脫嘅,而家下議院又reject

好似咁鬼兒戲
依家投既係點樣脫啊
係硬脫個邊難搞啫從來
咁may個方案有咩唔好?

無認真跟開,唔好意思
你唔彈下彈下就肯定七成選民加八成MP唔放過你先
ECJ講到明可以彈出彈入其他人唔可以阻止
信譽嘅嘢喺錢面前咩都唔係,美國佬承諾美金對黃金,之後公然反枱搶你錢添
美國佬
你有冇十幾隻航母幾百粒核彈啊學人美國佬
118 Conservative Rebels
3 Labour rebels
Nigel Farage: A catastrophic failure of leadership by @Theresa_May. If she has any sense of honour then she will resign.
自己人先係敵人
呢條撚屌仲好意思出聲
依定啲人叫緊第2次投降喎
美國佬搶全世界錢就話要姐,英國佬依家強搶EU錢?再者又唔係無航母核彈,仲有你答到EU點阻止英國彈出彈入未呀
點解最後幾個修正案都唔肯提出?
落多幾隻狗以為自己好有說服力
EU好多野接濟英國就真
May resign就真係亂上加亂
你話可以咪可以囉
歐盟27國峰會表決又係表哂態既
你彈出彈入基本上成個歐盟外交壓力就係哂到
當然你可以話唔駛理既你話得咪得囉
我都想睇下堂堂大國耍無賴仲要對國際同自己國民一齊耍都幾癮
但我覺得如果英國彈弓手既成個歐盟會輕鬆好多
起碼比其他想走既人睇會點衰
我始終覺得二次公投機會唔大
如果二次公投投倒remain
咁leave 陣形係咪又可以叫人搞第三次公投
Agree, but People’s Vote is gaining increasing support
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞