有冇跟開英國脫歐新聞嘅手足

748 回覆
50 Like 4 Dislike
Rejected
聽日玩Motion of no confidence
Theresa May’s plan has been rejected by votes to 432 votes to 202 – a majority of 230.
好似無人預過會>200差距
May 姐應該聽日會收皮
仲有邊個敢上
有冇懶人包依家咩境環
佢叫labour no-confidence嗰陣好似好想唔撈
我買唔會,無人肯食呢舊屎
咁講返轉頭,EU如何阻止英國彈出彈入?同埋如果唔諗住叫人做嘅話根本唔需要大大聲講出嚟
Donald Tusk twitter:
If a deal is impossible, and no one wants no deal, then who will finally have the courage to say what the only positive solution is?
議會老母好似好唔鋸
Corbyn自己都唔敢上啦
According to ECJ ruling, 無得阻止
但佢又提不信任動議喎
未放手, 明明依黎緊幾日局面仲亂, 點會無啦啦彈返
我做唔做一回事, 踢你落去又一回事
首先已經唔講你彈出彈入係D選民分分鐘唔放過你先
你係咪覺得呢D國際外交野係有得咁易彈出彈入
你估你係金仔咩大哥
唔駛理咩外交信譽既
根本邊個上都死
無一個方案可以同時滿足留歐、軟脫同硬脫
北愛問題根本超cake手
呢D時候踩你兩腳基本野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞