[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
mon el 係咪唔再拍?
唔拍啦,Kara Lena end game ar ma
都唔係第一次結啦
而家先知mon el 係現實真係佢條仔
佢上個老公s1出埋場
可能下次拍第套劇又再結下個

supergirl 開頭唔著黑絲咪幾好
https://www.youtube.com/watch?v=9XGnaDoe0uM

最膠女角個到咪係搞錯左d咩…應該係最煩膠先岩
當之無愧啦Barry
最HI無用又垃圾就係FLASH全家 兩公婆都麻鳩煩
Mia Smoak
係未得flash轉款轉得多d
supergirl 我硬係覺得佢4季都無乜點變
心口S,斗篷,短裙呢啲都係必要嘅,仲有咩位可以改
最多跟返漫畫咁露肚臍
真?
Mia Smoak好正
個痴線佬鋪咁耐,一下爆樽就搞掂咗
I'm gay!
唉真係屌你老母
#FF
Arrow Season 9有望
Mia
綠箭小隊成員驚傳離開!《綠箭俠》要角因個人因素告別劇組

在最新一集的《綠箭俠》(Arrow)裡,揭示了綠箭小隊成員之一「恐懼先生/柯蒂斯霍特」的命運,飾演該角男星艾可科勒姆(Echo Kellum)將離開劇組。

至於艾可科勒姆為何離去?日前他向美國娛樂周刊透露在第六季時就心生此念頭,希望能多花時間與洛杉磯的家人在一起,也想要追求音樂、編劇與執導等其他有興趣的志業。艾可科勒姆說:「這是我的想法,我有小孩…當時就開始覺得我應該要常回家盡父職…跟家人和節目統籌馬克古根海姆(Marc Guggenheim)討論很久,他完全能體會我的感受。」

艾可科勒姆對於再度回歸《綠箭俠》持開放態度,他表示曾與劇組討論之後如何出現在影集裡:「目前尚未有定論,我百分之百開放回歸演出。」

《閃電俠》「震波」離去?傳聞卡洛斯巴爾德斯不回歸第六季

CW 美劇《閃電俠》(The Flash)自首季起參演的固定班底卡洛斯巴爾德斯(Carlos Valdes)傳聞將在第五季後離開,重返參演小螢幕作品前的劇場製作。

根據 Discussing Film 的報導,多方消息來源指出卡洛斯巴爾德斯將不會回歸第六季,演出「震波」席斯科(Cisco)一角。雖然還是可能以客串身分現身,但由於他會在離開《閃電俠》後重返劇場,檔期衝突的緣故不太可能讓他再次回歸。

報導進一步指出,知名 DC 電視 YouTuber Pagey 解釋目前第五季故事線正漸漸為席斯科的離開鋪陳,撰寫多集沒有他擔任諮詢角色的劇情,好讓觀眾習慣他不在團隊中的設定。並推測他離開的方式應該不會是好結局收場。

無左Cisco仲有咩意思
睇wells
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞