[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
屌 emiko Queen 個樣真係好難頂
揾個shado咁款咪好
屌呢個賓妹黎
Artemis世界第一
講真 除咗lot 其他都一般般
flash/arrow/sg要睇彩數
我不如睇YJ S3重好啦
白人溝日本人點解會生左個黑人出黎
屌你套flash 都on99
個on9 女見到條友傷咗唔係即刻極速送佢去醫院 係扶住佢慢慢行
跟住屌你老母十幾個meta human 一齊驚個cicada ? 屌,睇咁多集cicada 根本係學黑武士戴住個口罩呼吸再學Batman 扮喉嚨痛嘅普通人 係隻手識控飛刀同大力少少咋麻
最好笑係巴仔冇能力個時同佢爛仔交都唔係好輸蝕,屌 不如成班meta human 咪撚走,成班圍佢一個都搞掂啦
call arrow嚟半集搞掂
打撚左mirakuru咁款 徒手揸爆左條鐵啵
有冇人覺得呢張圖好有意思
好似一邊sherloque wells 另一邊eobard wells咁款
今集最尾明顯係編劇特登揾個位放佢走 好格硬黎
快d完左個垃圾cicada 寫future thawne條線好過啦
應該都係突登整個SHOT出黎

cls

好想要kara bb
睇到咁學我唔睇好過啦
已放棄flash+1
呢個look靚到痴線
真係好癲
武器太勁可以搖控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞