[CW]Arrow/The Flash/Supergirl/LoT/Black Lightning 綜合討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
最驚雷聲大雨點小
Crisis一般都會死人, Reboot, Retcon
Arrowverse冇死人呢回事
好快就復活
Tommy
NORA
Professor Stein
條友都幾過癮
又有睇開dc
玩得coie就要玩大d
如果齋為左拉返sg入earth1就太浪費
同埋psycho pirate重存有reboot/retcon前既記憶呢點都重要
嘩會唔會連cw都可以有pre/post crisis
咁快講定下年crossover...真係唔驚cut劇…cw.好野 下年咁大壇野快d拉埋bl入黎
COIE 應該唔會係下季季中先crossover, 因為佢最尾寫will come back on fall 2019而唔係winter 2019, 所以COIE 會係下季一開波就,姐係今季季尾會有多d pre COIE既劇情
我估過埋今季 arrow 會COIE之後reboot
今次個crossover 又好撚好睇
barry一定死唔去
死左唔通揾wally頂上咩
Oli代替Barry死岩岩好可以完左arrow佢
最尾oli同monitor講數擺明係犧牲自己
希望monitor最後會欣賞佢唔洗拎走佢條命
反而覺得除帽幾有新鮮感
reboot戴帽又原地踏步冇故仔作啦
嘩屌barry真係賤種

打monior整virus ,monitor又係佢vibe 人地俾hints你去gotham仲話人幫唔到手
barry
嘩屌barry真係賤種

打amazo整virus ,monitor又係佢vibe 人地俾hints你去gotham仲話人幫唔到手
barry
仲要話鳩人地個vibe有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞